Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από την οκτάμηνη απουσία του λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, είναι ο Ρόδρι!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ρόδρι!
Όπως μετέδωσε η «Athletic», ο 28χρονος μέσος και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έχει πάρει το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι και μπορεί να αγωνιστεί ξανά μετά από 8 ολόκληρους μήνες απουσίας!
Θυμίζουμε ότι ο Ρόδρι είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο γόνατο του δεξιού του ποδιού στις 22 του περασμένου Σεπτεμβρίου και στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με την Άρσεναλ, όντας αναγκασμένος να παραμείνει έκτοτε στα... πιτς.
Πλέον, μετρώντας εδώ και καιρό αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του, ο Ρόδρι φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ξαναπατήσει χορτάρι, με το έγκριτο Μέσο να αποκαλύπτει ότι είναι πιθανό να αγωνιστεί ακόμα και στην αποψινή αναμέτρηση της Σίτι με την Μπόρνμουθ (22:00), για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Premier League!
Παλικαρίσιος βαθμός για την Εθνική μας στο 90+6' με σκόρερ τον Πίττα από το σημείο του πέναλτι. Όπως και με την Ρουμανία που από 0-2 έγινε 2-2, έτσι και με την Βοσνία Ερζεγοβίνη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ισοφαρίσει παρά το γεγονός πως ήταν πίσω με 0-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/10 @ 22:18
Για πρώτη φορά μετά το 2014, η εθνική ομάδας της Αλγερίας θα δώσει το παρών σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.
09/10 @ 20:10
Με τα καλύτερα λόγια για τη μεταγραφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη Νάπολι το καλοκαίρι μίλησε ο άλλοτε χαφ των «παρτενοπέι» και του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί.
09/10 @ 18:47
Για την επιρροή του Λιονέλ Μέσι στο MLS μίλησε ο νέος αστέρας των Λος Άντζελες FC, Χέουνγκ-Μιν Σον.
09/10 @ 18:23
Η UEFA έκανε γνωστό ότι είχε συζητήσεις με την A22 Sports Management, εταιρεία που κινεί τα νήματα της ευρωπαϊκής Super League, αλλά τόνισε ότι δεν εξετάζονται αλλαγές στη μορφή του Champions League.
09/10 @ 17:44
Δημοσιογράφος απολύθηκε από το TV Arena Sport μετά από σεξιστικά σχόλια που εξαπέλυσε εις βάρος της αντιπροέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παρτίζαν, Μίλκα Φόρτσαν.
09/10 @ 17:19
Η Μονακό φουλάρει για την πρόσληψη του Σεμπαστιάν Ποκονιόλι, ο οποίος θα έχει μαζί του, μεταξύ άλλων, τον Κέβιν Μιραλάς.
BEST OF THEMASPORTS