Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αποκαλύπτει τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια του «Καμπ Νου», λίγο πριν αποφασιστεί οριστικά να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας.
Ο αγώνας έγινε κανονικά το απόγευμα της Κυριακής, παρά τις φωνές στο εσωτερικό των «μπλαουγκράνα» που εξέφραζαν την άποψη ότι η ομάδα δεν θα έπρεπε να κατέβει, εξαιτίας των όσων συνέβαιναν στην Καταλονία με αφορμή το δημοψήφισμα για ανεξαρτησία.
Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ζήτησε από την Λίγκα να μην διεξαχθεί το παιχνίδι, το αίτημα δεν έγινε δεκτό, καθώς η αστυνομία εξέφρασε την άποψη ότι δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής.
Ο καταλανικός σύλλογος αποφάσισε τελικά ο αγώνας να γίνει, αλλά κεκλεισμένων των θυρών και ο πρόεδρος, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μαζί με τον αντιπρόεδρο, Ζόρντι Μέστρε, ήταν αυτοί που πήγαν στα αποδυτήρια για να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές.
Ο Μπαρτομέου ανακοίνωσε ότι επιθυμία της διοίκησης ήταν να γίνει το παιχνίδι, αλλά χωρίς θεατές, ώστε να μην κινδυνεύσει η ομάδα με τιμωρία έξι βαθμών.
«Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, κανείς δεν θα θυμάται ότι παίξαμε κεκλεισμένων των θυρών. Αν, όμως, το χάσουμε εξαιτίας αυτών των έξι βαθμών, όλοι θα λένε ότι η απόφασή μας ήταν λάθος»,
ανέφερε ο Μπαρτομέου.
Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών τάχθηκε υπέρ αυτής της άποψης, ενώ ο Ζεράρ Πικέ και ο Σέρζι Ρομπέρτο είπαν ότι δεν ήταν δυνατό να παίξουν μπάλα, την ώρα που οι δρόμοι της Καταλονίας είχαν γεμίσει με τραυματίες.
Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την άποψή τους, είτε υπέρ είτε κατά της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ εντύπωση προκάλεσε η... απάθεια του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος προτίμησε να μην τοποθετηθεί, αλλά περιορίστηκε να παρακολουθεί την κουβέντα.
Ο Αντρές Ινιέστα τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν μια τέτοια απόφαση να ληφθεί από τους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκε λίγο αργότερα, λέγοντας ότι θα ήταν προτιμότερο το παιχνίδι να διεξαχθεί.
Πηγή: sdna.gr
Δείτε αναλυτικά την απόφαση του ΑΘλητικού Δικαστή για την ανάρτηση του προέδρου της Ομόνοιας κατά της διαιτησίας μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS