Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται πρώην παίκτης δύο κορυφαίων ομάδων της Αγγλίας!
Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του ποδοσφαίρου της Μεγάλης Βρετανίας γενικότερα, η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας για τον Πάτρικ Λάσεϊ.




Δεν μπόρεσε η Ελαφρά Ταξιαρχία να κατακτήσει έναν τίτλο, όμως εξασφάλισε την παρουσία στην Ευρώπη, ενώ έσπασε ένα δικό της ρεκόρ.
Οι πράσινοι έφτασαν τους 75 βαθμούς για πρώτη φορά στην ιστορία τους και πλέον βάζουν νέες κορυφές στο στόχαστρο με κύρια την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.
Στις σεζόν που διεξήχθηκαν 36 αγωνιστικές τα τελευταία χρόνια ο Άρης είχε φτάσει στους 74 βαθμούς την σεζόν που κατέκτησε τον τίτλο (2022/23) σημείωνοντας 21 νίκες, 11 ισοπαλίες, 4 ήττες, 65-28 γκολ, ενώ την περσινή σεζόν (2023/24) ο Άρης είχε μαζέψει 10 βαθμούς λιγότερους συγκριτικά με την λήξασα περίοδο (4η θέση, 20 νίκες, 5 ισοπαλίες, 11 ήττες, 63-34 γκολ, 65 βαθμοί).
Η νίκη με ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα... ανέβασε τον Άρη στους 75 βαθμούς (2η θέση, 22 νίκες, 9 ισοπαλίες, 5 ήττες, 66-31 γκολ), πιάνοντας μια δική του κορυφή και πλέον κινείται για τις επόμενες.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις