Δείτε τι δήλωσαν στη φιέστα της Πάφου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουμπόφ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
ΛΟΜΑΚΙΝ: «Σήμερα έχουμε ένα φουλ γήπεδο. Αγαπάω την Πάφο με όλη μου τη ψυχή. Ο στόχος μας έχει γίνει και είμαστε έτοιμοι για πολύ περισσότερα. Τώρα κάναμε το πρώτο βήμα με τους τίτλους στην ιστορία. Θα κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα βήματα».
ΝΤΟΥΜΠΟΦ: «Είμαστε πρωταθλητές. Ήρθαμε εδώ πριν 6-7 χρόνια, με μια αποστολή. Δεν θέλαμε μόνο να πάρουμε τίτλους. Θέλαμε να αλλάξουμε πράγματα στην Κύπρο. Όταν ήρθα εδώ, στην κερκίδα είχαμε 60 φιλάθλους. Τώρα είναι 10.000 και περιμένουμε και άλλους. Σας ευχαριστούμε. Και από τα βάθη της καρδιάς μου σας υπόσχομαι ότι δεν θα είναι το τελευταίο μας πρωτάθλημα. Θα κάνουμε πολλά μαζί. Πάφος σε αγαπώ».
Αξιοποίησε στο φουλ η ΑΕΚ, το ότι έπαιζε με παίχτη παραπάνω από το 2ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αλκμαάρ. Πέτυχε απίστευτο θρίαμβο με 4-0, επί των Ολλανδών στην έδρα της…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/10 @ 15:16
Μεταγραφική ενίσχυση στην άμυνα για την Παφο!
02/10 @ 11:49
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου/
01/10 @ 16:45
Δείτε την ανάρτηση της Μπάγερν με τον ποδοσφαιριστή της Πάφου Νταβίντ Λουίζ με τον προπονητή της Μπάγερν Βίνσετ Κομπανί.
01/10 @ 11:24
Μπορεί να δέχθηκε πέντε γκολ από την Μπάγερν Μονάχου ο Νεόφυτος Μιχαήλ, όμως ο διεθνής τερματοφύλακας της Πάφου έκανε πολύ καλή εμφάνιση και με τις αποκρούσεις του γλίτωσε την Πάφο από... ιστορική συντριβή.
01/10 @ 09:12
Πάλεψε όσο μπορούσε η Πάφος κόντρα στο Γερμανικό «μεγαθήριο» που ακούει στο όνομα Μπάγερν Μονάχου, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και φάνηκε με... σκληρό τρόπο χθες βράδυ στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Αλφαμέγα».
01/10 @ 00:11
Διαβάστε όλσα όσα είπε μετά την ήττα από την Μπάγερν ο Νταβίντ Γκολντάρ.
BEST OF THEMASPORTS