Ο Τζέιμι Βάρντι θ’ αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λέστερ στο King Power Stadium και η ομάδα μαζί με τον κόσμο φρόντισαν ώστε να του μείνει αξέχαστη η μέρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έπειτα από 13 χρόνια, 199 γκολ και 499 παιχνίδια ως «αλεπού», ο Τζέιμι Βάρντι αποφάσισε ν’ αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι και να μην ακολουθήσει την ομάδα στην Τσάμπιονσιπ.
Η αναμέτρηση με την Ίπσουιτς θα είναι η τελευταία της καριέρας του ως μέλος της Λέστερ και το κλαμπ φροντίζει ώστε να του δείξει την ευγνωμοσύνη του και τον τρόπο με τον οποίο θα μείνει στη μνήμη όλων. Ως... GOAT.
Το King Power Stadium γέμισε με σημαίες που γράφουν «Σ’ ευχαριστούμε Βάρντι», ενώ, υπάρχει κι ένα κορεό για τον ποδοσφαιριστή...
Πηγή: sport-fm.gr
Μακάρι να μην χρειαζόταν στις προτάσεις να μπει παρελθοντικος χρόνος και αυτό το κείμενο να γραφόταν επειδή ο Ντιέγκο θα είχε βάλει ένα μεγάλο γκολ, θα είχε σηκώσει ένα ακόμη σημαντικό τρόπαιο. Ωστόσο μερικές φορές τα πράγματα στην ζωή δεν είναι δίκαια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:04
Μακάρι να μην χρειαζόταν στις προτάσεις να μπει παρελθοντικος χρόνος και αυτό το κείμενο να γραφόταν επειδή ο Ντιέγκο θα είχε βάλει ένα μεγάλο γκολ, θα είχε σηκώσει ένα ακόμη σημαντικό τρόπαιο. Ωστόσο μερικές φορές τα πράγματα στην ζωή δεν είναι δίκαια.
03/07 @ 14:32
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες με τα απομεινάρια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο επιθετικός της Λίβερπουλ και ο επίσης αδικοχαμένος αδερφός του.
03/07 @ 13:40
O Kριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το συλλυπητήριο μήνυμά του για τον χαμό του Ντιόγκο Ζότα, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.
03/07 @ 12:03
Τα αίτια του τροχαίου του Ζότα αναζητούν οι αρχές, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σκασμένο λάστιχο.
03/07 @ 11:49
Το τελευταίο post του Ντιόγκο Ζότα μερικές ώρες πριν από τον τραγικό του θάνατο ήταν με την αγαπημένη του.
03/07 @ 11:10
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο Ντιόγκο Ζότα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών λόγω τροχαίου δυστυχήματος, όπως αναφέρει η Marca σε δημοσίευμά της.
BEST OF THEMASPORTS