Παίζει το σενάριο να «σκάσει βόμβα» για Κούμα…

Παίζει το σενάριο να «σκάσει βόμβα» για Κούμα…

Μέχρι στιγμής, έχουν εκφράσει δημόσια την άποψη τους, για παραίτηση του Γιώργου Κούμα, δυο ηγέτες ομάδων. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου και ο κουμπάρος του, πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους.

Πληροφορίες της στήλης, αναφέρουν, ότι προσεχώς θα ζητήσουν γραπτώς την παραίτηση του ηγέτη της Ομοσπονδίας, ακόμα μερικές ομάδες.

Θα «πατήσουν» και πάνω στις πρόσφατες εξελίξεις. Το πόρισμα της ποινικής ανακρίτριας Αλεξάνδρας Λυκούργου, ότι προκύπτουν ποινικά ζητήματα και κακουργηματικές πράξεις, σε σχέση με την υπόθεση που αφορά το τριπλό ασυμβίβαστο.

Για το αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ο Γιώργος Κούμας, όπως και άλλα πρόσωπα, θα το αποφασίσει, ως γνωστό, η νομική υπηρεσία του κράτους.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Πορτογαλίας: «Υπήρξε παρεξήγηση, ο Ρονάλντο είναι το σύμβολό μας»

Πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Πορτογαλίας: «Υπήρξε παρεξήγηση, ο Ρονάλντο είναι το σύμβολό μας»

Για το ζήτημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την εθνική Πορτογαλίας μίλησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, Πέδρο Προένσα.