Ο Γιώργος Πετράκης όπως όλα δείχνουν θα είναι ο προπονητής της Λάρισας στην επιστροφή της στη Super League 1
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο κύβος ερρίφθη όσον αφορά τον προπονητή της ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να βρίσκονται μια ανάσα από την συμφωνία με τον Γιώργο Πετράκη.
Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ, ξεκίνησε η γνωστή ονοματολογία για τον αντικαταστάτη του. Οι «βυσσινί» στην επιστροφή τους στην Super League μετά από 4 χρόνια ήθελαν έναν Έλληνα τεχνικό που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και το δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.
Τα ονόματα όπως αναφέραμε ήταν πολλά, αλλά ουσιαστικά σήμερα ο κύβος ερρίφθη. Και λέμε σήμερα γιατί στην συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στην διοίκηση των Θεσσαλών και τον Γιώργο Πετράκη υπήρξε εξαιρετική χημεία και ο 37χρονος προπονητής θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα της ΑΕΛ στην μεγάλη κατηγορία.
Ο Πετράκης είναι γιος του τεχνικού του Παναιτωλικού, Γιάννη και ξεκίνησε την καριέρα του στην Κρήτη όπου και κάθισε στον πάγκο των ΑΟ Τυμπακίου, Ηροδότου, Ερμή Ζωνιανών, Κισσαμικού και μετά συνέχισε στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Η Λαμία ήταν η πρώτη του ομάδα στην Super League και μετά συνέχισε στο Λουξεμβούργο και την Ζεν Ες και την Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Η Κηφισιά ήταν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, καταφέρνοντας να ανεβάσει την ομάδα των βορείων προαστίων για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Super League, αλλά δεν κάθισε στον πάγκο της την επόμενη χρονιά, πηγαίνοντας και πάλι στην Κύπρο. Εκεί ήταν προπονητής σε Δόξα Κατωκοπιάς και Ομόνοια 29ης Μαΐου και πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα για να γίνει ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, με τις ανακοινώσεις να αναμένεται είτε σήμερα, είτε αύριο.
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 21:00
Με το γκολ του Καρχούς στο 49' η Ομόνοια 29ης Μαίου πέρασε από την έδρα της Αγίας Νάπας και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.
26/09 @ 09:48
Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Θύρα 9 από το περασμένο παιχνίδι κόντρα στον ΑΣΙΛ.
21/09 @ 20:21
Εντυπωσιακό σκηνικό από τους οπαδούς της Ομόνοιας 29ης Μαίου στον αγώνα κόντρα στον ΑΣΙΛ.
16/09 @ 11:09
Ο επικεφαλής του σωματείου της Ομόνοιας 29Μ, Αδάμος Ευσταθίου με ανάρτηση του τοποθετείται για το κεφάλαιο διαιτησία μετά τις φωνές του κόσμου των πρασίνων για τα λάθη στον αγώνα με τον Χαλκάνωρα.
15/09 @ 10:35
Στο 75ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1 η Ομόνοια 29Μ σκόραρε, με την βοηθό να το ακυρώνει για οφσάιντ.
07/09 @ 18:06
Δείτε την ανάρτηση της Θύρας 9 με αφορμή το 12ο φεστιβάλ.
BEST OF THEMASPORTS