Μεντιλίμπαρ: «Μας επηρέασαν οι καθυστερήσεις του τερματοφύλακα - Μπορούσε να δώσει 20 λεπτά αντί για 11 ο διαιτητής»
Όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά.


Η ΑΕΚ ηττήθηκε και στην Τούμπα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τέταρτη θέση, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις την επόμενη σεζόν από τον δεύτερο προκριματικό του Conference League.
Η Ένωση με αυτό το αποτέλεσμα είδε το τρομερό αρνητικό της σερί να συνεχίζεται με τους κιτρινόμαυρους να τελειώνουν τα play off με έξι ήττες σε έξι παιχνίδια.
Η ΑΕΚ συμπλήρωσε οκτώ σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (είχαν προηγηθεί δύο στο τέλος της κανονικής διάρκειας με Ολυμπιακό και Άρη) καθώς η τελευταία φορά που είχε πανηγυρίσει το τρίποντο στη Super League ήταν σχεδόν πριν τρεις μήνες και συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου όταν είχε επικρατήσει με 0-3 επί του Αστέρα στην Τρίπολη.
Η μοναδική νίκη της ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα ήταν στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν είχε επικρατήσει με 2-0.
Κανονική διάρκεια:
Play off:
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις