Ο Μανέ απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά και τις Μπράιτον, Γουλβς

Ο Μανέ απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά και τις Μπράιτον, Γουλβς

Ο Αμπντουλί Μανέ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά και αρκετές ακόμη ομάδες σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία

Το όνομα του Αμπντουλί Μανέ παίζει τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως ένας ποδοσφαιριστής που έχει εντοπίσει το σκάουτινγκ της ομάδας στη Σκανδιναβία.

Ο 20χρονος Αφρικανός στράικερ αγωνίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στη Μιάλμπι, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και μαγνητίζει το βλέμμα αρκετών συλλόγων, μεταξύ αυτών και των «ερυθρόλευκων».

 


Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, υπάρχουν δύο ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο λόγος για την Μπράιτον και τη Γουλβς. Αμφότερες, αρέσκονται να βρίσκουν νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία και τον τσεκάρουν ως μια μελλοντική ενίσχυση.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΕΚ: Σηκώνουν μανίκια με το βλέμμα στη ρεβάνς με μοναδικό στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΑΕΚ: Σηκώνουν μανίκια με το βλέμμα στη ρεβάνς με μοναδικό στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήραν ορισμένες ανάσες ξεκούρασης, απολαμβάνοντας το ρεπό που τους έδωσε ο Μάουρο Καμορανέζι και από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις, με το βλέμμα φυσικά να είναι στραμμένο στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης (30/07) με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, για τον Β' προκριματικό του Conference League.

BEST OF THEMASPORTS