Ο Μανέ απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά και τις Μπράιτον, Γουλβς

Ο Μανέ απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά και τις Μπράιτον, Γουλβς

Ο Αμπντουλί Μανέ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά και αρκετές ακόμη ομάδες σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία

Το όνομα του Αμπντουλί Μανέ παίζει τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως ένας ποδοσφαιριστής που έχει εντοπίσει το σκάουτινγκ της ομάδας στη Σκανδιναβία.

Ο 20χρονος Αφρικανός στράικερ αγωνίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στη Μιάλμπι, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και μαγνητίζει το βλέμμα αρκετών συλλόγων, μεταξύ αυτών και των «ερυθρόλευκων».

 


Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, υπάρχουν δύο ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο λόγος για την Μπράιτον και τη Γουλβς. Αμφότερες, αρέσκονται να βρίσκουν νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία και τον τσεκάρουν ως μια μελλοντική ενίσχυση.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Υπήρχαν φυσαλίδες, είπαμε για πλάκα πως ήταν αλιγάτορας» - Η ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε σε ποτάμι στη Φλόριντα

ΒΙΝΤΕΟ: «Υπήρχαν φυσαλίδες, είπαμε για πλάκα πως ήταν αλιγάτορας» - Η ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε σε ποτάμι στη Φλόριντα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της 31χρονης Μπρίτανι Κλαρκ, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση αλιγάτορα σε ποτάμι της Φλόριντα μπροστά στα μάτια του συντρόφου της.