Ο Μανέ απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά και τις Μπράιτον, Γουλβς

Ο Μανέ απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά και τις Μπράιτον, Γουλβς

Ο Αμπντουλί Μανέ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά και αρκετές ακόμη ομάδες σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία

Το όνομα του Αμπντουλί Μανέ παίζει τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως ένας ποδοσφαιριστής που έχει εντοπίσει το σκάουτινγκ της ομάδας στη Σκανδιναβία.

Ο 20χρονος Αφρικανός στράικερ αγωνίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στη Μιάλμπι, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και μαγνητίζει το βλέμμα αρκετών συλλόγων, μεταξύ αυτών και των «ερυθρόλευκων».

 


Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, υπάρχουν δύο ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο λόγος για την Μπράιτον και τη Γουλβς. Αμφότερες, αρέσκονται να βρίσκουν νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές με μεταπωλητική αξία και τον τσεκάρουν ως μια μελλοντική ενίσχυση.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Nations League: Ματσάρα με έξι γκολ στην Κοπεγχάγη, επέστρεψε από την κόλαση η Αυστρία στην Ιρλανδία, με ανατροπή η Ουαλία την Νορβηγία

Nations League: Ματσάρα με έξι γκολ στην Κοπεγχάγη, επέστρεψε από την κόλαση η Αυστρία στην Ιρλανδία, με ανατροπή η Ουαλία την Νορβηγία

Φινάλε στις σημερινές (01/10) αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής του Nations League, με την Πορτογαλία να πάιρνει τη ματσάρα της Κοπεγχάγης απέναντι στην Δανία, την Αυστρία να επιστρέφει από το εις βάρος της 2-0 και να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας και την Ουαλία να κερδίζει με ανατροπή την Νορβηγία.