Η εμβληματική φιγούρα του Παναθηναϊκού, Θανάσης Πρωτοψάλτης, “έσπασε” μετά τη δραματική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, που έστεψε τους “πράσινους” πρωταθλητές Ελλάδας για τη σεζόν 2024/25.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι πρωταθλητής Ελλάδας μετά από τρία χρόνια.
Το “τριφύλλι” πανηγύρισε στο κατάμεστο κλειστό του Μετς την τρίτη σερί του νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ανδρών, κάτι που στην αρχή της σεζόν έμοιαζε ανέφικτο.
Η εξέλιξη του αγώνα ήταν τόσο δραματική και τα συναισθήματα τόσο έντονα, που ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μετά το φινάλε του θρίλερ “έσπασε”, ξεσπώντας σε δάκρυα χαράς και ανακούφισης.
“Από το μυαλό περνάει όλη η κούραση που είχαμε όλη τη χρονιά και η πίεση που είχαμε τον τελευταίο καιρό. Από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το λέγαμε, το πιστεύαμε παρά τα προβλήματα που έχουμε και πετάμε πλέον όλα τα προβλήματα.
Η αξία είναι μεγαλύτερη όταν κερδίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του φέτος αλλά είμαστε πρωταθλητές και μόνο αυτό με νοιάζει”, δήλωσε ο διεθνής Έλληνας ακραίος στην κάμερα της ΕΡΤ.
Πηγή: sport24.gr
Ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσίασε το πλάνο συμφωνίας με τους Βραζιλιάνους στους μετόχους της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/06 @ 18:16
Η Εθνική Ανδρών βόλεϊ πάλεψε μέχρι τέλους με την Κροατία, γνώρισε την πρώτη της ήττα (3-2), αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στο Final 4 του Golden European League με ρεκόρ 5-1.
18/06 @ 12:23
Ξεχωριστή ήταν για την Έλενα Γκρόζερ η αναμέτρηση της Τσεχίας με την Γερμανία, μιας και ήρθε αντιμέτωπει με την... θετή της κόρη.
05/06 @ 09:39
Οι εκπρόσωποι του ελληνικού βόλεϊ καλούνται να διαλέξουν τις διοργανώσεις στις οποίες θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν, ωστόσο ακόμα υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες που θα ξεκαθαρίσουν ως τις 16/6.
30/05 @ 11:50
Συνεχίζονται καθημερινά και σε εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις στην Ακαδημία βόλεϊ της Νέας Σαλαμίνας.
27/05 @ 16:36
Σπουδαία διάκριση για τον Ιβάν Μίλκοβιτς, ο οποίος έπειτα από ψηφοφορία που έγινε, θα μπει στο βιβλίο της ιστορίας του παγκοσμίου βόλεϊ, καθώς θα ενταχθεί στο Hall of Fame!
19/05 @ 11:23
Με ανάρτηση της στο Facebook η σελίδα «Νέα Πόλις», αναφέρεται σε ένα ντροπιαστικό και... τριτοκοσμικό περιστατικό σε αγώνα βόλεϊ δεκατετράχρονων κοριτσιών.
BEST OF THEMASPORTS