Η γέφυρα των 34 εκατ. ευρώ που θα ενώσει τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό
Μια γέφυρα 950 μέτρων γίνεται το πρώτο μεγάλο βήμα για τη σύνδεση Ατλαντικού και Ειρηνικού στη Νότια Αμερική.


Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (07/05) αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.
Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Μιχαήλ, Ντιουνκού, Κίτσος, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Γιόβετιτς, Εβάντρο, Μασούρας, Μάριτς, Χαμάς, Σίμιτς, Παναγιώτου, Μουσιαλόφσκι, Χατζηευαγγέλου, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Αγγελή, Νεοφύτου, Μπεζούς, Αλιούμ.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις