Ο Μάριος Νικολάου, στην τηλεοπτική του συνέντευξη (την Κυριακή το βράδυ) στην Cytavision, ξεκαθάρισε ότι μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ομόνοια (ήταν στο τημ του Γιάννη Αναστασίου), είχε αποφασίσει να μην δουλέψει ξανά ως βοηθός.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναφέρθηκε στην ενημέρωση που έλαβε, πριν τον αγώνα των πλέι άουτ με την ΕΝΠ από τους ανθρώπους της ΑΕΛ, ότι δεν θα τον κρατούσαν ως «χέντ κόουτς» για τη νέα σεζόν.
Όπως διευκρίνισε, για μερικές μέρες, δεν το επιβεβαίωνε ούτε στους συνεργάτες του, ότι του είπαν κάτι τέτοιο. Επειδή είχε αναβάλει την ΑΕΛ για ένα σκοπό, να μείνει στην κατηγορία.
Κάποιος άλλο στην θέση του, ίσως να έβγαινε στην τηλεόραση, ρίχνοντας «καρφιά» ότι δεν τον αντιμετώπισαν σωστά. Παρόλα αυτά ήταν ΚΥΡΙΟΣ, με όλη τη σημασία της λέξης!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της συνέντευξης μετά το 12ο λεπτό:
Π.Χ.
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Ολυμπιακός - Freedom 24 Krasava ΕΝΥ που ολοκληρώθηκε με 1-1, για την 4η αγωνιστική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/09 @ 09:32
Το έχουν σχεδόν δεδομένο στην Σόφια, ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ, θα αποδεσμευτεί από την διοίκηση της ΤΣΣΚΑ.
19/09 @ 07:54
Όπως εξελίσσονται τα πράγματα στo Cyprus League By Stoiximan, όλο και κάποια ομάδα θα… αναζητήσει προσεχώς, νέα λύση για τον πάγκο της.
18/09 @ 09:20
Ακούγοντας τον Μπεργκ να λέει στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΕΚ, ότι «ο Στεπίνσκι, θέλει να μείνει και θα μείνει», θέτουν το παρακάτω ερώτημα…
18/09 @ 08:36
Όπως παρουσιάστηκε χθες η Πάφος, διαβασμένη όπως σημείωσε ο Μεντιλίμπαρ κι αυτός αν… έμπαινε μέσα, δεν νομίζουμε να πήγαινε η μπάλα στο πλεκτό της εστίας του Νεόφυτου Μιχαήλ.
18/09 @ 08:26
Έφτασε στο σημείο να μιλήσει δημόσια, για τους ανθρώπους που επηρεάζουν καθοριστικά τον Λοίζου ο Χένιγκ Μπεργκ, για να θέλει να πάει να αγωνιστεί στο γειτονικό Ισραήλ.
18/09 @ 08:18
Παλικαρίσιος χαρακτηρίστηκε ο βαθμός που απέσπασε η Πάφος στο «Γεώργιος Καραισκάκης» στην χθεσινή πρεμιέρα της Phase League της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
BEST OF THEMASPORTS