Κέρδισε εκτός την ΑΕΛ κι έκανε το 2-0 ο Κεραυνός (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Κέρδισε εκτός την ΑΕΛ κι έκανε το 2-0 ο Κεραυνός (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Ο Κεραυνός κέρδισε εκτός έδρας με 81-72 την Payabl. EKA ΑΕΛ BC κι έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών κι έτσι χρειάζεται άλλη μία νίκη για να βρεθεί στην τελική φάση της ECOMMBX Basket League.

Κορυφαίος για την ομάδα του Στροβόλου ο Φίλιππος Τίγκας με 20 πόντους, 4 τρίποντα, 1 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Η Payabl. EKA ΑΕΛ BC μπήκε στον αγώνα με καλάθια των Bickerstaff και Samuels-Givance (4-0), με τον Κεραυνό να παίρνει πρώτη φορά προβάδισμα στο 3' με το λέι απ του Dreznjak (6-7).

Στο 7' οι γηπεδούχοι πέρασαν ξανά μπροστά με καλάθι του Samuels-Givance (16-14), ενώ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου που έκλεισε με καλάθι του Smith είχαν διαφορά τεσσάρων πόντων (20-16).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια, με τους γηπεδούχους στο 9' να έχουν διαφορά πέντε πόντων (42-37) μετά το λέι απ του Flowers, για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τρίποντο του Hagins (42-40).

Μετά το καλάθι του Smith στο 21' (44-42) ακολούθησε σερί 14 πόντων για τον Κεραυνό που στο 26' ήταν μπροστά με 12 πόντους μετά το τρίποντο του Φ. Τίγκα (44-56). Στο τέλος της τρίτης περιόδου η διαφορά ήταν στους δέκα πόντους (54-64).

Η διαφορά διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με την ΑΕΛ να μειώνει απλά για έναν πόντο (72-81).

TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-16, 42-40, 54-64, 72-81.

Payabl. EKA ΑΕΛ BC (Κάλια Παπαδοπούλου): Samuels-Givance 14, Μάρκου 8 (2), Smith 22 (1), Bickerstaff 12, Flowers 9 (1), Αρμακόλας, Μονιάτης, Γεωργακούδης, Χριστοδούλου 5, Γεωργίου 2.

Κεραυνός (Μιχάλης Κακιούζης): Horton 9 (1), Mιχαήλ 5 (1), Φ. Τίγκας 20 (4), Dreznjak 13, Taylor 17, Hagins 12 (1), Πασιαλής 3, Στυλιανού 2, Κουμής.

*Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα*

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Η δολοφονία αθώων είναι λάθος»: Γκολκίπερ της Ιρλανδίας έθεσε τον εαυτό του εκτός για τα ματς με το Ισραήλ!

«Η δολοφονία αθώων είναι λάθος»: Γκολκίπερ της Ιρλανδίας έθεσε τον εαυτό του εκτός για τα ματς με το Ισραήλ!

Ο τερματοφύλακας της Ιρλανδίας, Γκάβιν Μπαζούνου, αποφάσισε να αποχωρήσει από την αποστολής της χώρας του για τα προσεχή παιχνίδια με το Ισραήλ για το Nations League, λόγω των όσων γίνονται στη Γάζα.