Τρεις μέρες μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του CONCACAF Champions League από το Βανκούβερ, η Ίντερ Μαϊάμι ξέσπασε στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.
Η ομάδα του Χαβιέρ Μασεράνο συνέτριψε με 4-1 τους αντιπάλους της για το MLS και έφτασε τους 21 βαθμούς σε 10 αγώνες, ενώ βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο της ανατολικής περιφέρειας Κολούμπους Κρου, που έχει ένα ματς παραπάνω
Ο Φαμπρίς Πικό άνοιξε το σκορ στο 9', ο Μαρσέλο Βέιγκαντ διπλασίασε τα τέρματά στο 30', ενώ στο 39' ο Λουίς Σουάρες έκανε το 3-0. Ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο Μοτίνγκ μείωσε στο 43' για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Λιονέλ Μέσι με όμορφη ενέργεια και βολέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 67'.
Στις 18.30 ξεκίνησε στην αίθουσα St George, έκτακτη συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ με θέμα την ενημέρωση των μελών για την πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου.
Η προσπάθεια της Άρσεναλ για τον Εμπερέτσι Έζε βλέπει… πράσινο φως από τον ποδοσφαιριστή που έπειτα από την επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους των «κανονιέρηδων», θέλει να εμπλακεί στο πρότζεκτ του Αρτέτα!
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συνεχίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές της Μυκόνου, όπως τις εξαιρετικές της παραλίες, το καλό φαγητό και τη νυχτερινή ζωή, λίγο καιρό πριν επιστρέψει στον... βραχνά των προπονήσεων και της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Η Μοντερέι αποκλείστηκε στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με τον Σέρχιο Ράμος να χάνει τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να κλέψει την παράσταση, όπως στη Λισαβόνα το 2014!
Έφυγε για προημιτελικά και η Ντόρτμουντ! Με δυο γκολ του Γκιρασί, οι Βεστφαλοί, επικράτησαν 2-1 της μαχητικής Μοντερέι και ετοιμάζονται για μάχη με τη Ρεάλ στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.