Για να παραμείνει η ελπίδα ζωντανή (Πιθανή εντεκάδα)

Για να παραμείνει η ελπίδα ζωντανή (Πιθανή εντεκάδα)

Ο Άρης πάει με στόχο μόνο την νίκη στο Στέλιος Κυριακίδης για να παραμείνει ζωντανός για τον τίτλο

Ο Άρης Λεμεσού με την δική του νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και το δώρο της Ομόνοιας,  μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς και σήμερα επί της Πάφου ψάχνει μια νέα επιτυχία που του δώσουν μεγαλύτερες πιθανότητες για τον τίτλο. 

Η ομάδα του Σπιλέφσκι καλείται να αποδείξει αν στο ματς της χρονιάς έχει το μέταλλο και την ψυχή για να πάρει το πρωτάθλημα και προφανώς στον αγώνα με τον βασικό του αντίπαλο πρέπει να δώσει απαντήσεις. 

Το έργο θα είναι δύσκολο για την ελαφρά πόσο μάλλον με τα αγωνιστικά νέα που υπάρχουν και την απουσία του Γκόλντσον. Εκτός και ο Εφαγκέ.

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Βανά,  Μποάκι,  Γιαγκό,  Ουρόσεβιτς,  Κορέια,  Μαγιαμπέλα,  Στρούτσκι,  Μαρκίγιεφ,  Μοντνόρ,  Κοκόριν,  Γκομίς. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πήρε εξιτήριο ο Σπύρος Μαραγκός - Το «ευχαριστώ» της συζύγου του στον Γιάννη Αλαφουζο

Πήρε εξιτήριο ο Σπύρος Μαραγκός - Το «ευχαριστώ» της συζύγου του στον Γιάννη Αλαφουζο

Έπειτα από τρεις εβδομάδες νοσηλείας, ο Σπύρος Μαραγκός, πήρε εξιτήριο, όπως έκανε γνωστό η σύζυγός του, η οποία και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Γιάννη Αλαφούζο.