Ο Άρης πάει με στόχο μόνο την νίκη στο Στέλιος Κυριακίδης για να παραμείνει ζωντανός για τον τίτλο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Άρης Λεμεσού με την δική του νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και το δώρο της Ομόνοιας, μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς και σήμερα επί της Πάφου ψάχνει μια νέα επιτυχία που του δώσουν μεγαλύτερες πιθανότητες για τον τίτλο.
Η ομάδα του Σπιλέφσκι καλείται να αποδείξει αν στο ματς της χρονιάς έχει το μέταλλο και την ψυχή για να πάρει το πρωτάθλημα και προφανώς στον αγώνα με τον βασικό του αντίπαλο πρέπει να δώσει απαντήσεις.
Το έργο θα είναι δύσκολο για την ελαφρά πόσο μάλλον με τα αγωνιστικά νέα που υπάρχουν και την απουσία του Γκόλντσον. Εκτός και ο Εφαγκέ.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Βανά, Μποάκι, Γιαγκό, Ουρόσεβιτς, Κορέια, Μαγιαμπέλα, Στρούτσκι, Μαρκίγιεφ, Μοντνόρ, Κοκόριν, Γκομίς.
Λαχτάρησε στο ψεσινό ματς με την ΑΕΛ η Πάφος, αφού η Λεμεσιανή ομάδα έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο Β' ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχαινε ένα γκολ και οι πρωταθλητές να βρεθούν... κατάφατσα με την γκέλα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/10 @ 19:21
Βρήκε δίχτυα μετά από ένα μήνα και κάτι ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
31/10 @ 21:11
Τα στιγμιότυπα από τον αγώνα Άρης-Ακρίτας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
31/10 @ 21:44
Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη, Άρτσιομ Ρατζκόφ μετά το ματς με τον Ακρίτα για την 9η αγωνιστική.
31/10 @ 18:54
Σε ρυθμούς Halloween μια μικρή φίλαθλος στον αγώνα Άρης-Ακρίτα στο στάδιο Αλφαμέγα.
31/10 @ 17:37
Η 11άδα του Άρη
31/10 @ 12:40
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.
BEST OF THEMASPORTS