Τσάμπι Αλόνσο: «Δεν υπάρχει κάτι καινούριο σχετικά με το μέλλον μου - Πρέπει να περιμένουμε»

Τσάμπι Αλόνσο: «Δεν υπάρχει κάτι καινούριο σχετικά με το μέλλον μου - Πρέπει να περιμένουμε»

Το σήριαλ που αφορά το προπονητικό μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζεται, με τον ίδιο τον 43χρονο τεχνικό να ζητάει υπομονή.

Ερωτηματικό παραμένει το ποιας ομάδας προπονητής θα είναι την επόμενη σεζόν ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ο 43χρονος τεχνικός παραμένει στον πάγκο της Λεβερκούζεν, όμως ο ποδοσφαιρικός κόσμος έχει... βουίξει ότι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κάρλος Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Ωστόσο, με τον πολύπειρο τεχνικό να μην αποτελεί ακόμα επίσημα παρελθόν από τη «βασίλισσα», ο Αλόνσο παραμένει στη Λεβερκούζεν, αποφεύγοντας να μιλήσει για το μέλλον του.

«Δεν υπάρχει κάτι καινούριο να πω σχετικά με το μέλλον μου, η απάντηση είναι η ίδια. Πρέπει να περιμένουμε. Η επικοινωνία με τον σύλλογο παραμένει πολύ καλή και ξεκάθαρη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΕΞΑΛΛΟΙ στον Ολυμπιακό για το 1-0 του ΠΑΟΚ - Καραπαπάς: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»

ΕΞΑΛΛΟΙ στον Ολυμπιακό για το 1-0 του ΠΑΟΚ - Καραπαπάς: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»

Ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως δεν ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Έντονος εκνευρισμός στους «ερυθρόλευκους» για τη φάση.