LIVE: Ομόνοια-ΑΕΚ
Η Ομόνοια υποδέχεται (19:00) την ΑΕΚ στο ΓΣΠ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανακοίνωση,
Σε συνέχεια της τελευταίας ανακοίνωσης επιθυμούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας που βρίσκεται καθημερινά σε αγωνία για τις διοικητικές εξελίξεις που είναι άμεσα συνυφασμένες με το μέλλον της ομάδας μας.
Ομολογούμε ότι από την ημέρα που ανακοινώσαμε ανοικτά ότι είμαστε έτοιμοι να έρθουμε σε διάλογο και να τους ακούσουμε ΟΛΟΥΣ είτε ως μονάδες είτε ως πιθανούς συνδυασμούς που ενδιαφέρονται να κατέλθουν ως υποψήφιοι, τα τηλέφωνα μας δεν φτάνει που κτυπούσαν ασταμάτητα μήνες πριν είχαν πάρει στην κυριολεξία φωτιά μετά την ανακοίνωση μας.
Προγραμματίσαμε με όλους συναντήσεις και συζητήσεις θέτοντας πάντα σε όλους τις κόκκινες γραμμές του Συνδέσμου και τις θέσεις μας.
Εμείς ως οφείλαμε τα καταγράψαμε όλα και τους ενημερώσαμε ότι θα επανέλθουμε.
Όταν δειλά - δειλά τελειώναμε με τον πρώτο κύκλο επαφών μας τους καλέσαμε εκ νέου για συζήτηση. Το αποτέλεσμα …. κανένας δεν απαντούσε τα τηλέφωνα του. Για άλλη μια φορά οι σωτήρες άφησαν την ομάδα μας επί ξύλου κρεμάμενη.
Παρόλα αυτά, εμείς δεν πτοηθήκαμε. Συνεχίσαμε και ακόμα συνεχίζουμε τις επαφές και τις συναντήσεις μας ακόμη και αυτή την εβδομάδα λίγες μέρες πριν την Γ.Σ.
Επειδή, εμείς θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι και να μπορούμε στο τέλος της ημέρας να κοιτάμε τον κόσμο μας στα μάτια, το λέμε από τώρα ότι κανένας τους δεν μας έχει παρουσιάσει ένα σοβαρό πλάνο που θα μπορεί να κάνει η ομάδα μας το βήμα προς τα εμπρός.
Είναι δε, άξιο απορίας τι θα ψηφίσει ο κόσμος που θα παρευρεθεί στην Γ.Σ.
Ως σύνδεσμος στην Γ.Σ. θα προτείνουμε μεταξύ άλλων και καταστατικές αλλαγές γιατί από την αρχή κάθε χρονιάς το καταστατικό και ο τρόπος που γίνονται οι Γενικές γίνονται λανθασμένα και τα αποτελέσματα φαίνονται στις κρίσιμες αυτές ώρες.
Τέλος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης μας αυτή την εβδομάδα εκτός και εάν μας προσεγγίσουν και άλλα πρόσωπα, ο Σύνδεσμος θα ενημερώσει τα μέλη του για την θέση και την στάση που θα κρατήσει ο Σύνδεσμος στην ψηφοφορία της Γ.Σ.
Η κουλτούρα τις μιζέριας και των πολλών ευχολογίων που ριζώθηκε στην ομάδα μας ήρθε καιρός να αλλάξει στις
10 του Μαΐου δηλώνουμε ΟΛΟΙ παρών.
Αν θέλετε να αλλάξει η κατάσταση της τελευταίας 20ετίας πρέπει να έρθετε όλοι.
Εμείς όταν η ομάδα πέφτει κατηγορία πέφτουμε μαζί της .