Αποθέωσε Ευαγόρα Χαραλάμπους o Ευθυμίου! (VIDEO)

Αποθέωσε Ευαγόρα Χαραλάμπους o Ευθυμίου! (VIDEO)

Έπλεξε το εγκώμιο του εξελίξιμου επιθετικού Ευαγόρα Χαραλάμπους, ο πρώην βοηθός προπονητής της Ανόρθωσης Άγγελος Ευθυμίου. Mιλούσε σε ψεσινή τηλεοπτική εκπομπή στον CAPITAL.

«Τόλμησε και τον έβαλε o Kαμορανέζι με την Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ, έβαλε και γκολ το παιδί. Πρόκειται για καθαρόαιμο στράικερ περιοχής. Να σας πω ότι στις προπονήσεις, στα διτέρματα, οι αμυντικοί της ομάδας μας, δεν ήθελαν να τον έχουν αντίπαλο. Έχει παρών, αλλά και προοπτική για το μέλλον, αυτό το παιδί…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ- Μετά το 07’18’’ η τοποθέτηση του για τον Ευαγόρα Χαραλάμπους: 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το χειρότερο τάιμινγκ θεωρητικά, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει!

Το χειρότερο τάιμινγκ θεωρητικά, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει!

Θεωρητικά, είναι το χειρότερο τάιμινγκ για τον Απόλλωνα για να αντιμετωπίσει την Πάφο και μάλιστα εκτός έδρας, αφού οι περσινοί πρωταθλητές προέρχονται από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις και εύκολες νίκες με πολλά γκολ, δείχνοντας πως ξαναβρίσκουν τον παλιό καλό τους εαυτό και παρουσιάζονται έτοιμοι για αντεπίθεση στα πλέι-οφ, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος.