Ετσι είναι οι άνθρωποι που απέχουν από τα social media
Αγνοούν συνειδητά τις δημοφιλείς πλατφόρμες, δε δημοσιεύουν φωτογραφίες, αλλά έχουν καλύτερη εικόνα για τον εαυτό τους και δεν αναζητούν την επιβεβαίωση.




Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη, έκαναν πολλά λάθη κι έχασαν λέι απ κι, έτσι, η Ρεάλ βρήκε την αυτοπεποίθηση που της έλειπε κι αυτοί δεν εκτέλεσαν σωστά και δεν βρήκαν ρυθμό.
Αναλυτικά: «Παίξαμε άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο. Αποφύγαμε όλα τα πράγματα τα οποία θα έπρεπε να κάνουμε. Κάναμε περίπου 10 λάθη, χάσαμε 4-5 λέι-απ και δώσαμε την ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέψει στο παιχνίδι και να βρει αυτοπεποίθηση, κυρίως μέσα από τα λάθη μας
Έπρεπε να προστατέψουμε την μπάλα, να εκτελέσουμε πολύ καλύτερα και σταματήσαμε να βρίσκουμε ρυθμό στο παιχνίδι κι, έτσι, παίξαμε πιο κάτω από το επίπεδό μας».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις