Στη Γαλλία για χάρη της Μονακό μετακομίζει ο 31χρονος Άγγλος αμυντικός μέσος, Έρικ Ντάιερ, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου μετά το τέλος της φετινής σεζόν!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έκλεισε τον Έρικ Ντάιερ η Μονακό!
Ο 31χρονος Άγγλος αμυντικός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται με άνεση και ως σέντερ μπακ, θα μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου μετά το τέλος της φετινής σεζόν, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να κινείται γρήγορα, εξασφαλίζοντας την απόκτησή του κι συμφωνώντας μαζί του για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας!
Ο Ντάιερ δεν έχει καταφέρει να πάρει θέση βασικού στην Μπάγερν (25 εμφανίσεις στη φετινή σεζόν, οι περισσότερες ως αλλαγή), στην οποία εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2024 από την Τότεναμ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Στις 19:00 αρχίζει το φιλικό ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΑΕΛ στο "Δασάκι" και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/08 @ 18:15
Εφιάλτη αποτελούν για τη Χάιντουκ Σπλιτ τα καλοκαιρινά προκριματικά, καθώς από το 2011 και μετά, αποκλείεται κάθε χρόνο...
16/08 @ 17:53
Η Σάντερλαντ επέστρεψε στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια, με τους φίλους της να παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ!
16/08 @ 16:29
Η αποβολή του Κόνσα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «Βίλα Παρκ», όπου η Άστον Βίλα παρά το γεγονός πως είχε αρχίσει να ψάχνει γκολ, οπισθοχώρησε απέναντι στη Νιούκαστλ και οι δυο τους έμειναν στο 0-0.
16/08 @ 16:55
Ο προπονητής της Μπράιτον, Φάμπιαν Χίρτσελερ, αναφέρθηκε στην περίοδο προσαρμογής του Χαράλαμπου Κωστούλα στους «Γλάρους».
16/08 @ 13:40
Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην φετινή Πρεμιερ Λιγκ με τον αγώνα Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ να τελειώνει 4-2
16/08 @ 12:45
Ο Αντουάν Σεμένιο της Μπόρνμουθ έγινε δέκτης ρατσιστικών σχολίων στα social media και ξέσπασε με story στο Instagram, καθώς αναρωτιέται πότε θα σταματήσει όλο αυτό.
BEST OF THEMASPORTS