Στο... ΚΟΚΚΙΝΟ η αγωνία των Μπεργκ, Ομονοιατών και Μάντζιου για Φαμπιάνο
Εκτός από τον Χένινγκ Μπεργκ, σε... «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας με το που διάβασαν την είδηση για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόωρα ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Τσιτσιπά στα χωμάτινα κορτ της Μαδρίτης, με τον Έλληνα τενίστα να γνωρίζει την ήττα από τον Μουζέτι.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος σε δηλώσεις που έκανε εμφανίστηκε απογοητευμένος με τον αποκλεισμό του, παραδέχθηκε ότι η νίκη του αντιπάλου του ήταν δίκαιη, ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον περιμένει την επόμενη ευκαιρία του.
«Ο Λορέντσο έπαιξε καλύτερο τένις από ότι εγώ, δεν μπόρεσα να πετύχω όσα πέτυχε στο παιχνίδι. Έπαιξε με περισσότερη δύναμη, βρήκε τις γωνίες καλύτερα από ότι εγώ. Δεν είχα την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε. Είναι πολύ απογοητευτικό που στην προπόνηση είμαι καλά, αλλά στο παιχνίδι όχι.
Νίκησα το παιχνίδι με τον Στρουφ και ένιωθα καλά. Δεν ξέρω, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Θα περιμένω την επόμενη ευκαιρία. Πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου, όλοι είμαστε απογοητευμένοι τώρα. Ίσως πρέπει να είμαι πιο δραστήριος στο κορτ. Είναι απογοητευτικό γιατί ξέρω ότι έχω την ικανότητα να τα πάω καλύτερα, αλλά χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ τι ακολουθεί».