Στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Πάφος έκανε βήμα πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου καθώς στον πρώτο ημιτεικό νίκησε 4-2 τον Απόλλωνα, ενώ στο ΓΣΠ Ομόνοια και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με 10 ποδοσφαιριστές από το 27'.
Ο Μπέργκ έριξε στο γήπεδο τον Γιόβετιτς στο 60' στη θέση του Κούσουλου και μαζί με κάποιες άλλες εσωτερικές αλλαγές, ο Noρβηγός τεχικός έκανε την Ομόνοια πιο επιθετική στο παιχνίδι με την Πάφο.
Χωρίς να... ιδρώσει ιδιαίτερα, ο Απόλλωνας συνέτριψε απόψε στο γήπεδο «Αμμόχωστος» τη ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου με 5-1 σε νοκ-άουτ παιχνίδι για την πρώτη φάση του κυπέλλου και προκρίθηκε στους «16».
Η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου έγινε η 11η ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση της στους «16» του Κυπέλλου Α'-Β' Κατηγορίας, αφού νίκησε σήμερα εκτός έδρας τον Π.Ο. Αχυρώνα Ονήσιλο με 0-2.
Με δύο αγώνες συνεχίζεται η α' φάση του κυπέλλου Κύπρου, με τον Π.Ο Αχυρώνας Ονήσιλος να υποδέχεται την ΑΠΕΑ και την ΜΕΑΠ να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα.