Με τον... επόμενο Μέσι της Αργεντινής να οργιάζει και να αναδεικνύεται σε σούπερ σταρ, η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε 2-1 της Μπόκα Τζούνιορς στο superclasico μπροστά από 85.000 και πλέον φιλάθλους!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το superclasico της Αργεντινής, βάφτηκε «ερυθρόλευκο»!
Σε μια μοναδική, όσο και ιστορική ατμόσφαιρα στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες από 85.000 και πλέον φιλάθλους, η Ρίβερ Πλέιτ πήρε το ντέρμπι επί της Μπόκα Τζούνιορς επικρατώντας με σκορ 2-1 για την 15η αγωνιστική του Torneo Apertura!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των «εκατομμυριούχων» ήταν ο επόμενος - όπως τον αποκαλούν - Λιονέλ Μέσι της Αργεντινής!
Ο λόγος για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό, Φράνκο Μασταντουόνο, ο οποίος και με ένα ασύλληπτο γκολ, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ιστορία των ντέρμπι Ρίβερ-Μπόκα!
Το παιδί-θαύμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με μυθική εκτέλεση φάουλ στις... αράχνες, σηκώνοντας στο πόδι όλο το γήπεδο!
Η απάντηση της Μπόκα δεν άργησε να έρθει, αφού, 13 λεπτά αργότερα, ο Μερεντιέλ εκμεταλλεύτηκε την ασταθής απόκρουση της αντίπαλης άμυνας, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα όμορφο τελείωμα νίκησε τον Μάρτσεσιν για το 1-1!
Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε με κοντινή προβολή έπειτα από δική του φάση ο Ντριούσι στο 45ο λεπτό.
-
Πηγή: sport-fm.gr
Προσπάθεια για την απόκτηση του Βέλικο Σίμιτς κάνει ο Απόλλωνας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/08 @ 23:57
Με εύστοχο πέναλτι του Ενμέτσα στο 81', η Λιντς επικράτησε 1-0 της Έβερτον στο «Έλαντ Ρόουντ», βάζοντας τέλος σε αρνητικό σερί που κρατούσε από το 2007 για τους πρωταθλητές της Championship.
18/08 @ 23:56
Η Ντόρτμουντ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της μαχητικής Έσεν, ωστόσο κατάφερε να αποδράσει (0-1) και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «32» του Κυπέλλου Γερμανίας.
18/08 @ 19:20
Tο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα ονομάζεται «Ράικο Μίτιτς». Γιατί βαφτίστηκε έτσι...
18/08 @ 14:59
Ο Ρομέλου Λουκάκου τραυματίστηκε στο φιλικό της Νάπολι με τον Ολυμπιακό και οι «παρτενοπέι» ενημέρωσαν πως θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες.
18/08 @ 08:28
Δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Φόλενταμ η Αλκμααρ και, με το 2-2 κόντρα τους νεοφώτιστους για τη δεύτερη αγωνιστική της Eredivisie, έμεινε στο -2 από την κορυφή.
18/08 @ 08:22
Έστω και δύσκολα, η Σεν Τρούιντεν νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Λα Λουβιέρ για τη δέκατη αγωνιστική της Jupiler League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
BEST OF THEMASPORTS