Εντυπωσιακός ήταν ο Μάριος Ηλιόπουλος στην Ανάβαση Πλατάνι – Πιτίτσα στον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, συμμετείχε στην κλασική διαδρομή με το θηριώδες Ford Fiesta Rallycross 650+ ίππων και επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό όπου έχει αναδειχτεί 15 φορές Πρωταθλητής Ελλάδας καταγράφοντας νέο ρεκόρ (1:42.09) που είναι ο καλύτερος χρόνος όλων των εποχών.
Πρόκειται για τη δεύτερη διαδοχική νίκη του Μάριου Ηλιόπουλου, καθώς είχε προηγηθεί η σαρωτική επικράτηση του στην ιστορική Ανάβαση Ριτσώνας,όπου επίσης είχε καταρρίψει το ρεκόρ διαδρομής, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στην Ανάβαση Πλατάνι-Πιτίτσα συμμετείχαν 77 οδηγοί.
Πηγή: athlosnews.gr
Με νίκες του Απόλλωνα και της Πάφου συνεχίστηκε την Κυριακή η 4η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/09 @ 23:57
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό
21/09 @ 23:49
Στη φάση της ανατροπής του στάθηκε ο Ρεμί Καμπελά σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (1-1).
21/09 @ 23:14
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
21/09 @ 23:04
Τα βρήκαν στη μέση Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Σε ένα ντέρμπι με ένταση στη Λεωφόρο, οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με Ελ Κααμπί το γκολ του Ντέσερς και έφυγαν ατσαλάκωτοι από το ντέρμπι (1-1).
21/09 @ 22:35
Με στιγμή έντασης ανάμεσα σε Καραπαπά και Τζαβέλλα επέστρεψαν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους στη Λεωφόρο.
21/09 @ 20:02
Η ΑΕΛ Novibet έβαλε φρένο στο απόλυτο της ΑΕΚ, ισοφαρίζοντας με τον Τσάκλα το γκολ του Μάνταλου (1-1) και διευρύνοντας το δικό της αήττητο στα τρία ματς!
BEST OF THEMASPORTS