Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη του χρονιά στη Ρεάλ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ήταν... διπλά ιστορικό, έστω και αν η Μπαρτσελόνα κατάκτησε τον τίτλο (3-2) απέναντι στη Ρεάλ. Ο Γάλλος επιθετικός όχι μόνο σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά παράλληλα έφτασε τα 34 τέρματα στην πρώτη του χρονιά με την φανέλα της «βασίλισσας».
Έτσι ο 26χρονος άσος κατέρριψε την επίδοση που είχαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, που είχαν πετύχει από 33 γκολ στην πρώτη τους σεζόν στην Μαδρίτη, το 2009/10 και το 2006/07 αντίστοιχα
Πάντως ο Εμπαπέ χρειάζεται άλλα τρία γκολ για να ισοφαρίσει ή τέσσερα για να ξεπεράσει το απόλυτο ρεκόρ, που ανήκει στον Ιβάν Ζαμοράνο. Ο Xιλιανός την περίοδο 1992/93 είχε σημειώσει 37 γκολ ξεκινώντας εντυπωσιακά την καριέρα του στη Ρεάλ
Ο Άρης κοντράρεται απόψε (19:00) με την ΑΕΚ στο στάδιο «Αλφαμέγα» για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ και το ThemaSports.com σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/04 @ 20:30
Με ιδανικό τρόπο εξασφάλισε την κατάκτηση του 20ού πρωταθλήματος της ιστορίας της η Λίβερπουλ, στήνοντας ένα μεγάλο πάρτι στο γιορτινό Άνφιλντ και διαλύοντας την Τότεναμ με το εμφατικό 5-1!
27/04 @ 20:24
Η Νότιγχαμ Φόρεστ τα έχανε, η Μάντσεστερ Σίτι τα έβαλε, νίκησε 2-0 και έκλεισε ραντεβού με την Κρίσταλ Πάλας στον τελικό του FA Cup!
27/04 @ 19:51
Η σημαδιακή μέρα, απαιτούσε και ιδιαίτερη περίσταση στο Kop. Και ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ακόμα κι αν έχει ακούσει εκατοντάδες φορές το «You 'll never walk alone», τώρα... έμεινε να χαζεύει το πλήθος!
27/04 @ 19:37
Η Γκενκ του Καρέτσα ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από την Αντβέρπ, μένοντας για 4η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη και χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στο Βέλγιο!
27/04 @ 19:03
Μετά από ένα επεισοδιακό ματς, η Ουνιόν Βερολίνου έφυγε από το Μπόχουμ με το 1-1 και κράτησε την ομάδα του Γιώργου Μασούρα, που μπήκε αλλαγή, στον πάτο της βαθμολογίας της Bundesliga.
27/04 @ 18:50
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοήτευσε σε ένα ακόμα παιχνίδι της στην Premier League, όμως τελικά κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με γκολ στο 96' έδρα της Μπόρνμουθ.
BEST OF THEMASPORTS