«Στόλισε» τον διαιτητή του τελικού ο Καρβαχάλ: «Π@@@@ας γιε! Ντροπή σου!»

«Στόλισε» τον διαιτητή του τελικού ο Καρβαχάλ: «Π@@@@ας γιε! Ντροπή σου!»

Ο Ντάνι Καρβαχάλ «συνελήφθη» από την κάμερα να βρίζει τον διαιτητή του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (3-2).

Πέρα από τρεις αποβολές για τη συμπεριφορά τους προς τον διαιτητή, η Ρεάλ είχε και έναν ακόμη παίκτη που «ξέφυγε» στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Μπαρτσελόνα (3-2).

Η κάμερα έπιασε τον Ντάνι Καρβαχάλ, που λόγω τραυματισμού είναι εκτός μάχης από την αρχή της σεζόν, να βρίζει τον Ντε Μπούργκος Μπενγκοετσέα.

«Π@@@@ας γιε! Ντροπή σου! Τον Γιαμάλ δεν τον είδες; Σκ@@α!», ήταν μερικά από τα «γαλλικά» που ξεστόμισε ο εκ των αρχηγών των Μαδριλένων.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Επιστροφή στις γκέλες για την Λίβερπουλ, τριάρα για την Λιντς επί της Τσέλσι

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Σάντερλαντ στο Άνφιλντ και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το πόσο προβληματική είναι η εκκίνησή της στη φετινή σεζόν, με την Τσέλσι να χάνει με 3-1 στο Έλαντ Ρόουντ από την Λιντς και μαζί την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη τριάδα.