Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγχείρηση αποκατάστασης του κατάγματος κνήμης και περόνης που υπέστει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Ζαχαρίου στον χθεσινό αγώνα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγχείρηση αποκατάστασης του κατάγματος κνήμης και περόνης που υπέστει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Ζαχαρίου στον χθεσινό αγώνα.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στις αγωνιστικές δραστηριότητες.
Παρά τις προτροπές μερίδας του κόσμου προς τους διοικούντες, να αποκαθηλώσουν τον Πάολο Τραμετσάνι, δεν υπάρχει «καπνός» ότι θα γίνει τέτοια κίνηση πριν τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (22/9) με την Ομόνοια στην Λευκωσία.
Έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας, στο ενενηνταφεύγα (97’) με σουτ του Νατέλ η ΑΕΛ, μετριάζοντας την απογοήτευση του κόσμου για την προβληματική εμφάνιση με τον Εθνικό.