Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Σωφρόνη Αυγουστή μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Ένα παιχνίδι με αρκετή τακτική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχει φτάσει η μεγάλη μέρα. Από αύριο ξεκινούμε την προετοιμασία μας, για το μεγάλο παιχνίδι. Είμαστε ο Απόλλωνας, θα πάμε εκεί να δουλέψουμε στον αγωνιστικό χώρο και να καταφέρουμε να φέρουμε το επόμενο παιχνίδι στη Λεμεσό».
«Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο που είπε πως ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Μείναμε πάλι χωρίς γκολ, θέλαμε να σκοράρουμε ώστε να πάρουμε και ψυχολογία. Τελείωσε η προετοιμασία μας πάμε στο επόμενο. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι με το πλάνο μας και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο σπίτι μας. Είναι σημαντικό που τελείωσε το παιχνίδι χωρίς κάποιο πρόβλημα».
"Είναι σημαντικό να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές έτοιμους. Και πριν την Ανόρθωση δεν βάζαμε πολλά γκολ, αλλά σημειώσαμε τρία και προκριθήκαμε. Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Είναι πολύ ποιοτική ομάδα η Πάφος, δεν βρίσκεται τυχαία εκεί».
Για τον Μάρκες: «Δεν ήταν στην ίδια κατάσταση με τον Σαγκάλ, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Δεν έχει κάτι για να ανησυχούμε, ήταν απλώς ένα σφίξιμο στο παιχνίδι με την Πάφο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε».
«Ξέρουμε ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια και θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Πρέπει να φέρουμε το παιχνίδι εδώ στη Λεμεσό."
«Οι τραυματισμοί που ήρθαν μας στοίχισαν στην προσπάθεια που κάναμε. Είναι σημαντικό το ότι θα έχουμε αυξημένες επιλογές στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Βλέπεις πως σε κάθε θέση υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα δώσουν λύσεις. Ξεκινάς με ένα πλάνο, μπορεί κάτι να μην σου βγει και να χρειαστείς να αλλάξεις πράγματα».
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κτυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/07 @ 22:23
Χωρίς ήττα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των ευρωπαίων μας.
25/07 @ 20:50
Διαβάστε την ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη
25/07 @ 12:23
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Λούκας Σόουζα, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 35 ετών και το ανακοίνωσε στα social media.
25/07 @ 08:35
Οι νίκες του Άρη και της Ομόνοιας και οι ισοπαλίες της Πάφου και της ΑΕΚ, έδωσαν στην Κύπρο 750 βαθμούς και τη διατήρησαν σταθερά στην 20η θέση και μακριά από την 21η Κροατία και παράλληλα, της επέτρεψαν να μειώσει την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει... 838 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας.
24/07 @ 18:00
Με ανακοίνωση της η Ε.Ν. Ύψωνα, ενημερώνει ότι στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων των φονικών πυρκαγιών.
24/07 @ 15:08
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, κατά τη διάρκεια της σημερινής της συνεδρίας, αποφάσισε όπως, σε συνεννόηση με την κυβέρνηση, προχωρήσει στην υιοθέτηση μίας εκ των πυρόπληκτων κοινοτήτων της επαρχίας Λεμεσού.
BEST OF THEMASPORTS