Πάρα πολύ δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του άλλοτε σταρ του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας, καθώς ο γιος του, Αλάιτζα, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και βρίσκεται σε κώμα
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πολύ δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά Μέσα, ο 18χρονος γιος του, Αλάιτζα Αρίνας, ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα το πρωί της Πέμπτης (24/04), με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο
Μάλιστα, η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο κρίσιμη, που οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα.
Ο νεαρός ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στο μπάσκετ, καθώς θεωρείται ένα από τα μεγάλα και πολλά υποσχόμενα ταλέντα της γενιάς του. Φέτος, αγωνίστηκε στο Chatsworth High στη Νότια Καλιφόρνια, ενώ για τη νέα αγωνιστική σεζόν έχει δεσμευτεί να παίξει στο Πανεπιστήμιο του USC.
Περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει γνωστές, για τον εκρηκτικό σούτινγκ γκαρντ, που μέτρησε φέτος 30,4 πόντους, 7,4 ριμπάουντ, 4,0 ασίστ και 2,1 κλεψίματα ανά παιχνίδι.
Την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αγώνα με τη Ρουμανία θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 στη National Arena του Βουκουρεστίου και θα προηγηθεί, στις 18:00, η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Απόστολο Μάντζιο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/06 @ 08:45
Με ηγέτη τον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, οι Θάντερ νίκησαν εύκολα τους Πέισερς 123-107 και ισοφάρισαν τους Τελικούς του NBA σε 1-1, συνεχίζοντας τη συνήθεια να απαντούν με εκκωφαντικό τρόπο μετά από ήττα.
06/06 @ 14:18
Απίστευτη επίδοση από τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον.
03/06 @ 10:12
Οι Νικς φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
31/05 @ 10:15
Γνωστός ρεπόρτερ του ΝΒΑ εργάζεται στο ESPN υποστήριξε ότι πιθανός προορισμός του Γιάννη είναι οι Σέλτικς.
28/05 @ 08:42
Ο Τάιρις Χαλιμπέρτον έκανε μαγικά με 32 πόντους, 15 ασίστ και 12 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Πέισερς σε νίκη με 130-121 επί των Νικς και το 3-1 στη σειρά.
24/05 @ 20:13
Οι περσινοί πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μπόστον Σέλτικς, διεκδικούν ξανά τον τίτλο φέτος, με τον ανταγωνισμό να είναι καταιγιστικός.
BEST OF THEMASPORTS