Μιλώντας σήμερα στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, τόνισε ότι το θέμα προπονητή θα ξεκαθαρίσει μετά τη Γενική Συνέλευση που θα γίνει σύντομα, ενώ για τις περιπτώσεις των Καμορανέζι και Κέρκεζ είπε:
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Είναι μέσα σε αυτούς που έχουν προταθεί ο Καμορανέζι, όπως και μερικοί ακόμη που εργάζονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Επαναλαμβάνω όμως ότι το θέμα προπονητή θα ξεκαθαρίσει μετά τη Γενική Συνέλευση.
Δεν υπάρχει κάτι για τον Ντούσαν Κέρκεζ. Είναι ένας άνθρωπος που πήγε στο εξωτερικό για να πετύχει κάποια πράγματα και δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να επιστρέψει. Θεωρώ ότι είναι και λίγο άδικο να λέμε ότι έγινε πρόταση, ότι απορρίφθηκε κλπ. Όταν ο Κέρκεζ αποφασίσει να επιστρέψει στην Κύπρο, εννοείται πως η ομάδα μας θα είναι μια από τις ομάδες που θα ενδιαφερθούν».
Μήνυμα από τον Απόλλωνα στα social media..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/07 @ 21:41
Ο Φεριέρ θα αγωνίζεται με το νούμερο 9 στην ΑΕΛ.
05/07 @ 14:30
Ο Αλέχο συμβιβάστηκε και αποδέχθηκε το ποσό αποζημίωσης απο τον ΑΠΟΕΛ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ...
04/07 @ 07:56
Ο πρόεδρος της ΕΝΠ Κώστας Στρατής, που έζησε τον «Μιχαλάκη» όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα τους, ενδεχομένως να έκανε αυτή την σκέψη χθες βράδυ, όταν συνάντησε τον πρώην διεθνή άσο.
04/07 @ 07:43
Δικαιολογημένες οι ψεσινές τιμές, σε έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς του «κουτιού», τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Για πολλά χρόνια, έκανε τις αντίπαλες εστίες να «αναστενάζουν»!
04/07 @ 07:34
Έδωσε το παρών του ο νέος πρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης, στην ψεσινή εκδήλωση στο Δημαρχείο Παραλιμνίου, όπου τιμήθηκε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου από την ΕΝΠ.
03/07 @ 12:58
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, τα μέλη της ΑΕΛ, άναψαν πράσινο φως, για εμπλοκή του Αυστραλού Άντριου Μπουντζίνσκι στην εταιρία διαχείρισης της ομάδας.
BEST OF THEMASPORTS