Σίγησαν τα... «κανόνια» στα πλέι-οφ, ανέλαβαν δράση οι υπόλοιποι!
Έχουμε ξαναπεί ότι ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο είναι ο πιο ευτυχισμένος προπονητής στην Κύπρο, αφού διαχειρίζεται ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με μεγάλο βάθος στον πάγκο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Είναι μέσα σε αυτούς που έχουν προταθεί ο Καμορανέζι, όπως και μερικοί ακόμη που εργάζονται στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Επαναλαμβάνω όμως ότι το θέμα προπονητή θα ξεκαθαρίσει μετά τη Γενική Συνέλευση.
Δεν υπάρχει κάτι για τον Ντούσαν Κέρκεζ. Είναι ένας άνθρωπος που πήγε στο εξωτερικό για να πετύχει κάποια πράγματα και δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να επιστρέψει. Θεωρώ ότι είναι και λίγο άδικο να λέμε ότι έγινε πρόταση, ότι απορρίφθηκε κλπ. Όταν ο Κέρκεζ αποφασίσει να επιστρέψει στην Κύπρο, εννοείται πως η ομάδα μας θα είναι μια από τις ομάδες που θα ενδιαφερθούν».