Σύμφωνα με όσα αναφέρει η MARCA, Χάνσι Φλικ και Ζοάν Λαπόρτα έδωσαν τα χέρια για να ανανεώσει ο Γερμανός με τους «μπλαουγκράνα».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν το κουνάει από την Μπαρτσελόνα ο Χάνσι Φλικ! Σύμφωνα με τη MARCA, ο Γερμανός τεχνικός συζήτησε με τον Ζοάν Λαπόρτα για να ανανεωθεί η συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα» μέχρι το καλοκαίρι του 2027!
Το τρέχον συμβόλαιο του Φλικ ολοκληρωνόταν το 2026 και η παρουσία του στην Μπάρτσα όλη τη σεζόν έχει αποδειχθεί… χρυσάφι για τον καταλανικό σύλλογο, ο οποίος πηγαίνει τρένο.
Ωστόσο, η συμφωνία δεν θα επισημοποιηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού θέλουν στην ομάδα να αποφευχθούν τυχόν περισπασμοί και επιπλέον λόγω του Fair Play. Και αυτό διότι στην Μπαρτσελόνα δεν μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές ή ανανεώσεις αφού η La Liga έχει βάλει… μπλόκο λόγω της μη επικύρωσης των πωλήσεων των VIP σουιτών στο νέο Καμπ Νου.
Σημερινή δράση με Εθνικές, Φόρμουλα , Μπάσκετ και Τένις στο τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/09 @ 23:56
Η Ουγγαρία ήταν λίγα δευτερόλεπτα πριν από ένα σπουδαίο διπλό μέσα στο Νησί, όμως η Ιρλανδία στο φινάλε έβγαλε σφυγμό, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, καθώς έπαιζε με παίκτη παραπάνω μετά την κόκκινη του Σάλαϊ στο 52’ και ισοφάρισε στο 90+3’ με τον Ιντά.
06/09 @ 22:40
Εύκολο απόγευμα είχε η Πορτογαλία εναντίον της Αρμενίας στην έδρα της δεύτερης, καθώς επίσης και η Αγγλία εναντίον της Ανδόρας.
06/09 @ 17:08
Κάτι αντίστοιχο δεν είχαμε αντικρίσει ξανά, με τον ρέφερι της αναμέτρησης Ιταλία - Εσθονία να διακόπτει για λίγο το ματς στα πρώτα λεπτά, αφού... άκουγε ήχους κι έψαχνε το γρασίδι!
06/09 @ 23:51
Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε για το πώς, στα χρόνια που έπαιζε με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, πολλές φορές έβαζε σε δεύτερη μοίρα τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ώστε να ζήσει στο έπακρο την εμπειρία.
06/09 @ 15:41
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα αναμένεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ως βοηθός του Χάνσι Φλικ.
06/09 @ 15:08
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπρωξε έναν πιτσιρικά ο οποίος μόλις τον είδε έτρεξε να φωτογραφηθεί μαζί του.
BEST OF THEMASPORTS