Ο Βινίσιους κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό!

Ο Βινίσιους κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μarca» ο Βινίσιους κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό από τα γήπεδα, καθώς κατηγορείται πως έχει στην κατοχή του πολλές ομάδες ποδοσφαίρου.

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται πως έχει στην κατοχή του πολλές ομάδες ποδοσφαίρου και αυτό είναι κάτι που σύμφωνα με την FIFA απαγορεύεται.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ξεκίνησε τις ενέργειες προκειμένου να διαπιστώσει αν ο Βινίσιους έχει παραβεί τους κανονισμούς της και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

 
Αν διαπιστωθεί ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει στην κατοχή του περισσότερες ομάδες από ότι επιτρέπεται από την FIFA, τότε θα κινδυνεύσει μέχρι και με δύο χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίστηκε η καταστροφή πυρομαχικών στο πεδίο βολής Καλού Χωριού, αλλά και για το ποιος έδωσε τη σχετική εντολή εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών. Το πόρισμα του ερευνώντος αξιωματικού, ταξίαρχου Σάββα Στεφάνου, αναμένεται να παραδοθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.