Ο Βινίσιους κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό!

Ο Βινίσιους κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μarca» ο Βινίσιους κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό από τα γήπεδα, καθώς κατηγορείται πως έχει στην κατοχή του πολλές ομάδες ποδοσφαίρου.

Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται πως έχει στην κατοχή του πολλές ομάδες ποδοσφαίρου και αυτό είναι κάτι που σύμφωνα με την FIFA απαγορεύεται.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ξεκίνησε τις ενέργειες προκειμένου να διαπιστώσει αν ο Βινίσιους έχει παραβεί τους κανονισμούς της και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

 
Αν διαπιστωθεί ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει στην κατοχή του περισσότερες ομάδες από ότι επιτρέπεται από την FIFA, τότε θα κινδυνεύσει μέχρι και με δύο χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χτίζει Μυς το Τρέξιμο; Η Αλήθεια Πίσω από την Αντοχή και τη Μυϊκή Ανάπτυξη

Χτίζει Μυς το Τρέξιμο; Η Αλήθεια Πίσω από την Αντοχή και τη Μυϊκή Ανάπτυξη

Το τρέξιμο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές άσκησης παγκοσμίως. Βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική ικανότητα, ενισχύει την αντοχή και βοηθά στη διαχείριση σωματικού λίπους. Όμως ένα ερώτημα παραμένει: μπορεί το τρέξιμο να χτίσει μυϊκή μάζα; Η απάντηση είναι πιο σύνθετη από ένα απλό «ναι» ή «όχι».