Αν είχαν τέτοιο «οίστρο» όταν έβραζε το σίδερο…
Πριν δυόμισι εβδομάδες είχαν διαψεύσει τις προβλέψεις, «σπάζοντας» την έδρα της πρωτοπόρου Πάφου. Χθες βράδυ, το "γύρισαν" το ματς με τον Άρη, οι παίχτες του Βαγγέλη Σάμιου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το ότι ο φετινός Άρης, δεν είχε την κατάλληλη «σπίθα» και την νοοτροπία να το πάει μέχρι τέλους, δεν φάνηκε μόνο στον χθεσινό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Το διακρίναμε και σε άλλα παιχνίδι, όχι μόνο στην καθοριστική δεύτερη φάση του μαραθωνίου, αλλά και στην κανονική περίοδο.
Διαφωνούμε με όσους υποστηρίζουν, πως ένα από τα «λάθη» που έγιναν τον τελευταίο καιρό, ήταν η γνωστοποίηση της απόφασης του Σπιλέφσκι στους παίχτες, ότι θα αποχωρήσει με τη λήξη της σεζόν. Το ζήτημα είναι να μάθουμε, αν προέκυψε κάποιο γεγονός που οδήγησε τον Λευκορώσο τεχνικό στην απόφαση να το πει στους παίχτες του, πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας…
Κυκλοφορεί στα στέκια, ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας ενοχλήθηκε από μια αναφορά του Σπιλέφσκι, περί «Φεράρι και ποδηλάτου», μετά τον αγώνα με την Πάφο πρόσφατα στο γήπεδο «Άλφαμέγα». Κι ότι χάλασαν οι σχέσεις των δυο αντρών.
Ξεκαθαρίζουμε, ότι εμείς δεν επιβεβαιώσαμε τέτοια πληροφορία, περί ρήξης στην σχέση του μίστερ Νικ (ιδιοκτήτη) με τον συμπατριώτη του προπονητή.
Δεν είναι αποτυχία για τον Άρη, έστω κι αν έχει ψηλώσει ο πήχης των φιλοδοξιών του, να κλείσει την χρονιά μόνο με την εξασφάλιση ευρωπαικού εισιτηρίου. Απλώς υπάρχει απογοήτευση στους φίλους της «ταξιαρχίας» για το ότι δεν… άρπαξε η ομάδα τους τις ευκαιρίες που της δόθηκαν να το «κλέψει» από την Πάφο.
Με το δεδομένο, ότι η ομάδα, από ένα σημείο και μετά, κυνηγούσε μόνο το πρωτάθλημα, αφού είχε αποκλειστεί από την ομάδα του Καρσέδο στον θεσμό του κυπέλλου. Επίσης, είχαν σαφώς λιγότερους αγώνες από την Πάφο, αφού δεν είχαν ούτε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Για τις αλλαγές του Γενάρη, τους βγήκε η προσθήκη του μέσου Μαρχίεβ, όμως φαίνεται να τους «κοστίζει» η πώληση του Ζακαρία Σαβό. Ο Κβιλιτάια δεν μπόρεσε ποτέ στους 9 μήνες που παίζει στον Άρη, να εξελιχθεί σε ηγέτη της επιθετικής γραμμής.
Οι Κοκόριν και Γκομίς, όπως έχει λεχθεί ξανά, δεν κινούνται στα επίπεδα της προπερασμένης σεζόν, όπου ήταν τα «φονικά όπλα» της ομάδας στον δρόμο για κατάκτηση του τίτλου.