Φέτος έχει την εμπειρία και... θέλει να είναι ΕΤΟΙΜΗ από το πρώτο ματς κόντρα στη Μακάμπι
Πέρσι τέτοια εποχή, η Πάφος έπλεε σε... αχαρτογράφητα νερά σε σχέση με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού ήταν μια διαδικασία άγνωστή γι' αυτήν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Παπαθανασίου μείωσε την διαφορά από την κορυφή και απέκτησε ξανά περισσότερες ελπίδες για τον τίτλο.
Η ομάδα του Σπιλέφσκι παίζει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ σήμερα και με βάση τα πεπραγμένα φέτος έχει πάρει τον ποδοσφαιρικό αέρα της ομάδας του Σάμιου.
Βέβαια για να μπορέσει να φύγει με το διπλό η ελαφρά ταξιαρχία θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια καθώς πέραν από την δυσκολία του αντιπάλου υπάρχει και η πίεση για άμεσες νίκες εφόσον είναι στο κυνήγι της Πάφου.
Στα αγωνιστικά νέα εκτός θα είναι οι Κοκόριν και Νίκολιτς. Αμφίβολοι οι Καζού και Εφαγκέ.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Βανά, Μποάκι, Κορέια, Γιαγκό, Γκόλντσον, Μαγιαμπέλα, Στρούτσκι, Μαρκίγιεφ, Μπένγκτσον, Γκομίς, Κβιλιτάια.