Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Πάφο λίγο πριν την μάχη τους στο κύπελλο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Απόλλωνας συνεχίζει την προετοιμασία του μέσω πρωταθλήματος ενόψει Κυπέλλου και σήμερα στο Στέλιος Κυριακίδης θα παίξει κόντρα στην ομάδα που θα διεκδικήσει από αυτήν το εισιτήριο πρόκρισης στον τελικό στις επόμενες μέρες .
Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μέχρι στιγμής στα πλέι οφ δείχνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, κοίταξε όλους τους αντιπάλους στα μάτια και θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Στόχος λοιπόν σήμερα κόντρα στην πρωτοπόρο είναι ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση.
Στα αγωνιστικά εκτός είναι οι Κβίντα, Σαγκάλ και Μάρκες.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Λέουβεμπεργκ, Μπαραόνα, Βούρος, Λαμ, Μαλεκκίδης, Χαμπος, Μπουαγκάρ. Ντουοντού, Βεισμπεκ, Ντιον, Γιουσέφ.
Σημερινή δράση με Εθνικές, Φόρμουλα , Μπάσκετ και Τένις στο τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/09 @ 18:57
Προχώρησαν με την περίπτωση του Marcelino Carreazo στον Απόλλωνα.
04/09 @ 12:25
Βγήκε κι άλλο όνομα στη δημοσιότητα, ο οποίος φέρεται να είναι υποψήφιος για ένταξη στον Απόλλωνα. Πρόκειται για τον 25χρονο Κολομβιανό-Βενεζουελάνο Μαρσελίνιο Καρεάζο.
04/09 @ 10:00
Ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα για τον Νόβιτσα Εράκοβιτς της Ομόνοιας προκύπτει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
04/09 @ 08:05
Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα, μετα τον «κάζο» του Απόλλωνα με την ομάδα Freedom24 Κρασάβα ΕΝΥ Ύψωνα στο γήπεδο «Άλφαμέγα».
02/09 @ 16:05
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Δευτέρα και μίλησε με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.
02/09 @ 15:01
Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των διεθνών αναμετρήσεων Σεπτεμβρίου. Συνολικά επτά ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα εκπροσωπήσουν τις εθνικές τους τις επόμενες ημέρες.
BEST OF THEMASPORTS