Σεβίλλη και Αλαβές προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική της La Liga, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 και στα χαμηλά της βαθμολογίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αρκέστηκαν στο «Χ» και παρέμειναν χαμηλά Σεβίλλη και Αλαβές.
Σε ένα ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις, για την 32η αγωνιστική της La Liga, οι δύο ομάδες προσπάθησαν, αλλά τελικά ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στο ισόπαλο 1-1, παραμένοντας στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.
Οι Ανδαλουσιανοί με μόλις μία νίκη στις 8 πιο πρόσφατες αγωνιστικές και στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, η Αλαβές κολλημένη στη 18η θέση, έναν βαθμό μακριά από τη σωτηρία.
Οι Ανδαλουσιανοί μπήκαν δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 12ο λεπτό με γκολ του Πέκε, όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης από τον Κίκε Γκαρθία, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45'+2').
Χωρίς μεγάλες φάσεις το δεύτερο 45λεπτο, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους και με τις δύο ομάδες να παραμένουν στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.
Πηγή: sport-fm.gr
Στις 19:00 αρχίζει το φιλικό ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΑΕΛ στο "Δασάκι" και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/08 @ 18:15
Εφιάλτη αποτελούν για τη Χάιντουκ Σπλιτ τα καλοκαιρινά προκριματικά, καθώς από το 2011 και μετά, αποκλείεται κάθε χρόνο...
16/08 @ 17:53
Η Σάντερλαντ επέστρεψε στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια, με τους φίλους της να παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ!
16/08 @ 16:29
Η αποβολή του Κόνσα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «Βίλα Παρκ», όπου η Άστον Βίλα παρά το γεγονός πως είχε αρχίσει να ψάχνει γκολ, οπισθοχώρησε απέναντι στη Νιούκαστλ και οι δυο τους έμειναν στο 0-0.
16/08 @ 16:55
Ο προπονητής της Μπράιτον, Φάμπιαν Χίρτσελερ, αναφέρθηκε στην περίοδο προσαρμογής του Χαράλαμπου Κωστούλα στους «Γλάρους».
16/08 @ 13:40
Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην φετινή Πρεμιερ Λιγκ με τον αγώνα Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ να τελειώνει 4-2
16/08 @ 12:45
Ο Αντουάν Σεμένιο της Μπόρνμουθ έγινε δέκτης ρατσιστικών σχολίων στα social media και ξέσπασε με story στο Instagram, καθώς αναρωτιέται πότε θα σταματήσει όλο αυτό.
BEST OF THEMASPORTS