Με ηγέτη τον Γιόκιτς και παίκτη-κλειδί τον Γκόρντον οι Νάγκετς «λύγισαν» τους Κλίπερς στην παράταση για το 1-0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση, οι Νάγκετς επικράτησαν 112-110 των Κλίπερς (κ.α. 98-98) στο Ντένβερ κι έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs.
Η ομάδα του LA κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, όταν βρέθηκε να προηγείται και με +15 (36-51), ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς και με σημαντικά τρίποντα από τους Γουέστμπρουκ και Μπράουν να πάρουν τη νίκη στο έξτρα πεντάλεπτο
Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 29 πόντους, 12 ασίστ και 9 ριμπάουντ, ο Άαρον Γκόρντον πρόσθεσε 25 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ είχε ο Τζαμάλ Μάρεϊ.
Για τους Κλίπερς ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 32 πόντους, 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ο Κογουάι Λέοναρντ 22 πόντους και ο Ίβιτσα Ζούμπατς 21 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα γίνει και πάλι στο Ντένβερ, τα ξημερώματα της Τρίτης (05:00).
Δωδεκάλεπτα: 27-35, 49-53, 72-74, 98-98, 112-110
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/10 @ 16:23
Ο Αϊζάια Τόμας βρέθηκε καλεσμένος στο podcast Got Stole δηλώνοντας πως αν είχε ύψος 1.88μ. θα ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.
09/10 @ 00:07
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε στις νέες φημολογίες για το μέλλον του, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στους Μπακς, αλλά αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη.
10/10 @ 15:50
Με περιουσία που ξεπερνά το 1,2 δισ. δολάρια, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι απλώς ένας θρύλος του NBA, αλλά ένας αυτοδημιούργητος κολοσσός επιχειρηματικής στρατηγικής. Από τη Nike και τη Liverpool μέχρι τη SpringHill Company και τα ακίνητα των 70 εκατομμυρίων, ο “King James” ξαναγράφει τον ορισμό της επιτυχίας.
11/10 @ 22:31
Ο θρύλος του NBA και Hall of Famer, Άλεν Άιβερσον αποκάλυψε ότι είναι νηφάλιος τους τελευταίους έξι μήνες, χαρακτηρίζοντας την απόφασή του να σταματήσει το αλκοόλ ως “την καλύτερη της ζωής του”.
11/10 @ 21:45
Έκτος ψηλότερος στην ιστορία του NBA ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά, που σύμφωνα με τις μετρήσεις της Λίγκας αγγίζει πλέον τα 2μ.29.
07/10 @ 14:18
Σύστημα ενδοεπικοινωνίας δοκιμάζεται στους διαιτητές του ΝΒΑ στα φιλικά για τη νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS