Πραστίτης: «Να έρθει και η Ανάσταση της Κύπρου μας»

Πραστίτης: «Να έρθει και η Ανάσταση της Κύπρου μας»

Μήνυμα από τον πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριάκο Πραστίτη με το οποίο στέλνει τις ευχές του για το Πάσχα.

«Όπως ο Χριστός μας έζησε την προδοσία και βίωσε τη Σταύρωση, έτσι και η αγαπημένη μας πατρίδα, αλλά και ο ιστορικός μας Σύλλογος, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, βιώνουν τις δικές τους δοκιμασίες.
Είναι κοινή ευχή και προσδοκία όλων μας, με την Ανάσταση του Κυρίου να έρθει και η Ανάσταση της Κύπρου μας, της σκλαβωμένης Αμμοχώστου , Καρπασίας , Κερύνειας και όλης της μαρτυρικής μας πατρίδας, αλλά και της Ανόρθωσης μας, η οποία κουβαλά μέσα της την ιστορία, τον πόνο και την ελπίδα ενός ολόκληρου λαού.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου εύχονται σε όλον τον απανταχού Ελληνισμό:
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, δύναμη και πίστη».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκ και δέος: Δεύτερη σερί σφαλιάρα για Ρεάλ, ιστορικό διπλό για Χετάφε και η Μπαρτσελόνα στο +4!

Σοκ και δέος: Δεύτερη σερί σφαλιάρα για Ρεάλ, ιστορικό διπλό για Χετάφε και η Μπαρτσελόνα στο +4!

Η απίθανη Χετάφε του Μπορδαλάς, μετά από 16 σερί ήττες στο Μπερναμπέου, υποχρέωσε τη Ρεάλ σε 2ο συνεχόμενο κάζο στο πρωτάθλημα (0-1), με το γήπεδο να βράζει και την Μπαρτσελόνα να ξεμακραίνει στο +4!