Οι οπαδοί των «Reds» πίνουν νερό στην υγεία του Άρνε Σλοτ, ο οποίος στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα, κατάφερε να την οδηγήσει στην κορυφή. Και στο ποδόσφαιρο, τα συναισθήματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο σε στιγμές πανηγυρισμού.
Ο Ολλανδός τεχνικός κατάφερε να κερδίσει με το «καλημέρα» τους φίλους της Λίβερπουλ, οι οποίοι με τη σειρά τους δίνουν το όνομά του σε σκύλους και γάτες τους, ως φόρος τιμής στον Άρνε Σλοτ.
Ωστόσο, παραδόξως, ορισμένοι οπαδοί του ιστορικού συλλόγου έμαθαν ότι το πραγματικό όνομα του προπονητή της ομάδας τους δεν είναι Άρνε Σλοτ, κάτι που προκάλεσε μερικές μεγάλη εντύπωση.
«Αποφάσισα να φωνάξω τον γάτο μου Άρνε από τον Σλοτ, αλλά αφού τελείωσε η διαδικασία, ένας φίλος μου εξήγησε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Άρεντ Μάρτγιν Σλοτ. Ήταν σαν όταν ανακάλυψα ότι το όνομα του τερματοφύλακα Πέπε Ρέινα ήταν στην πραγματικότητα Χοσέ Μανουέλ Ρέινα», έγραψε ένας οπαδός της Λίβερπουλ στα social media.
Kόλλησε και... γκρεμίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης! Με τον Ουναΐ να πετυχαίνει ένα φοβερό γκολ και τον Εμπαπέ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα, η Τζιρόνα, ανάγκασε σε νέα απώλεια την ομάδα του Αλόνσο (1-1).
Το ματς του Άγιαξ με τη Χρόνινγκεν διεκόπη οριστικά έπειτα από περίπου 8 λεπτά, όταν οι οπαδοί στο Άμστερνταμ άναψαν δεκάδες καπνογόνα! «Έγιναν έλεγχοι, δεν βρέθηκε τίποτα»! Πότε συνεχίζεται.
Η Αταλάντα, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Παλαντίνο και μάλιστα απέναντι στην πρώην ομάδα του, επιβλήθηκε 2-0 της Φιορεντίνα, αν και ο Ντε Χέα έκανε ό,τι μπορούσε… Πρώτη νίκη μετά τις 21/09!
Διαχειρίστηκε τα δύσκολα, είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 38’, έβγαλε άμεση αντίδραση σε γκολ που δέχθηκε, η Άρσεναλ πήρε το 1-1 από την Τσέλσι για το ασφαλές προβάδισμα στην κορυφή!
Το πρώτο του γκολ στην Premier League σημείωσε ο Στέφανος Τζίμας, σφραγίζοντας τη νίκη της Μπράιτον με 2-0 στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Βρήκε δίχτυα στο «διπλό» της Λίβερπουλ ο Αλεξάντερ Ισάκ!