Ο Παυλίδης εξηγεί τον πανηγυρισμό του σε κάθε γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα

Ο Παυλίδης εξηγεί τον πανηγυρισμό του σε κάθε γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα

Ο Παυλίδης αποκάλυψε τον συμβολισμό της χειρονομίας του και μίλησε για τη δυσκολία να γιορτάσει το Πάσχα εκτός Ελλάδας.

Ένα ιδιαίτερα προσωπικό κεφάλαιο της ζωής του αποκάλυψε ο Βαγγέλης Παυλίδης, ο οποίος μίλησε για τη θρησκευτική του πίστη και τον τρόπο με τον οποίο βιώνει το Πάσχα.

Αρχικά ο Έλληνας στράικερ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δείχνει προς τον ουρανό μετά από κάθε γκολ. «Κάθε φορά που σκοράρω, κοιτάζω προς τον ουρανό για να ευχαριστήσω τον Θεό που με βοήθησε. Θέλω να ευχαριστώ τον Θεό, που με στηρίζει να κάνω αυτό για το οποίο δουλεύω κάθε μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνεπάγεται η ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. «Πρέπει να είναι η δέκατη ή ενδέκατη χρονιά που χάνω το Πάσχα. Όταν ζούσα στη Γερμανία ήταν πιο εύκολο, γιατί υπήρχαν εκκλησίες. Φέτος είναι λίγο πιο δύσκολα», σχολίασε.

Όσον αφορά το έθιμο της νηστείας, αποκάλυψε πως προέρχεται κυρίως από την πλευρά της μητέρας του: «Από την πλευρά του πατέρα λιγότερο, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα του κάθε ανθρώπου. Σαφώς παίζει ρόλο και η οικογένεια. Όλη η οικογένεια πιστεύει, αλλά ο καθένας πράττει ανάλογα με αυτό που νιώθει και θέλει. Το Πάσχα στην Ελλάδα είναι πάντα λίγο διαφορετικό».

Τέλος μίλησε για το πιο αξέχαστο Πάσχα μακριά από την πατρίδα. «Στη Γερμανία, στην Ολλανδία ή στην Πορτογαλία είναι πολύ διαφορετικά».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ligue 1-15η αγωνιστική: Εκτός έδρας δοκιμασία για την πρωτοπόρο Λανς, ψάχνει αντίδραση η Παρί Σεν Ζερμέν

Ligue 1-15η αγωνιστική: Εκτός έδρας δοκιμασία για την πρωτοπόρο Λανς, ψάχνει αντίδραση η Παρί Σεν Ζερμέν

Με τη 15η αγωνιστική της συνεχίζεται το τριήμερο 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου η γαλλική Ligue 1!