Βασικοί με τη Ρίο Άβε οι Ντόη, Κωστούλας και Άμπι - Στον πάγκο για το ματς με τη Σάντα Κλάρα οι Μπακούλας & Βρουσάι

Βασικοί με τη Ρίο Άβε οι Ντόη, Κωστούλας και Άμπι - Στον πάγκο για το ματς με τη Σάντα Κλάρα οι Μπακούλας & Βρουσάι

Η Ρίο Άβε υποδέχεται τη Σάντα Κλάρα για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, με τους δανεικούς από τον Ολυμπιακό, Ντόη, Κωστούλα και Άμπι να βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα!

Το απόγευμα της Μ. Παρασκευής (18/04), η Ρίο Άβε υποδέχεται τη Σάντα Κλάρα για την 30ή αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Στην αρχική ενδεκάδα των γηπεδούχων βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αγωνίζονται στη Ρίο Άβε.

Ο λόγος για τους Ανδρέα Ντόη, Κώστα Κωστούλα και Νέλσον Άμπι, οι οποίοι και ξεκίνησαν βασικοί στο αποψινό ματς. Μάλιστα, στον πάγκο της Ρίο Άβε βρίσκονται δύο ακόμα «ερυθρόλευκοι», αφού οι Μπακούλας και Βρουσάι βρίσκονται στην 20άδα της αποστολής!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

LIVE: Πάφος FC - Ακρίτας Χλώρακας 2-0 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Πάφος FC - Ακρίτας Χλώρακας 2-0 (Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Ζωντανά η εξέλιξη του αγώνα Πάφος FC – Ακρίτας Χλώρακας στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 13η αγωνιστική (18:00-Cablenet).