Όσοι δεν πανικοβάλλονται ποτέ με τους λογαριασμούς στο τέλος του μήνα, ακολουθούν 5 παλιομοδίτικες συνήθειες
Διότι ανάμεσά μας υπάρχουν (και) άνθρωποι που δεν παθαίνουν φρίκη κάθε τέλος του μήνα, που καλούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.




Εμφάνιση που θα μνημονεύεται για χρόνια από τους οπαδούς της έκανε η Λέγκια Βαρσοβίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η οποία πήγε στο Λονδίνο για να παλέψει για ό,τι καλύτερο και τελικώς έφυγε με ένα τεράστιο διπλό με σκορ 2-1.
Βέβαια, με το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Πολωνία η Τσέλσι πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League με συνολικό σκορ 4-2, ωστόσο αυτή η εμφάνιση σίγουρα θα προβληματίσει τον Έντσο Μαρέσκα.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, με τους «μπλε» να ισοφαρίζουν στο 33' με τον Κουκουρέγια. Ο Καπουάντι στο 53' όμως έδωσε στη Λέγκια τεράστια νίκη, την οποία πανηγύρισαν έξαλλα οι χιλιάδες φίλαθλοί της που βρέθηκαν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και δημιούργησαν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.
Στα ημιτελικά της διοργάνωσης η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ραπίντ Βιένης-Τζουργκάρντεν.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις