Συγκλονιστική στιγμή: Ο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την Ισπανία στη φάση των 16 του Μουντιάλ.




Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ήταν μέσα στο ΔΣ, είχε παραιτηθεί όταν αποτέλεσε μέλος της ομάδας των «οκτώ» που είχαν προχωρημένες συζητήσεις για να αποτελέσουν την διάδοχη κατάσταση.
Εν τέλει δεν δέχθηκαν τους όρους που τους έθεσε ο Πρόδρομος Πετρίδης (να τον «εξαγνίσουν» όπως έλεγαν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους) και απέσυραν το ενδιαφέρον τους.
Τι έχει αλλάξει και αποφάσισε να «επανακάμψει» στις τάξεις του ΔΣ ο κύριος Αντρέου, μόνο ο ίδιος ξέρει…
Mια άλλη λεπτομέρεια, ήταν πως κατά τις μέρες, που γινόταν η διαπραγμάτευση για την αλλαγή φρουράς στην εταιρία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, θεωρούνταν ο επικρατέστερος να ηγηθεί της ομάδας των "8".
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις