Έχει δικό της υλικό, χρειάζεται πλάνο
Η Ανόρθωση διαθέτει καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και με ένα σωστό πλάνο μπορούν να ανδειχθούν περισσότερο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ήταν μέσα στο ΔΣ, είχε παραιτηθεί όταν αποτέλεσε μέλος της ομάδας των «οκτώ» που είχαν προχωρημένες συζητήσεις για να αποτελέσουν την διάδοχη κατάσταση.
Εν τέλει δεν δέχθηκαν τους όρους που τους έθεσε ο Πρόδρομος Πετρίδης (να τον «εξαγνίσουν» όπως έλεγαν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους) και απέσυραν το ενδιαφέρον τους.
Τι έχει αλλάξει και αποφάσισε να «επανακάμψει» στις τάξεις του ΔΣ ο κύριος Αντρέου, μόνο ο ίδιος ξέρει…
Mια άλλη λεπτομέρεια, ήταν πως κατά τις μέρες, που γινόταν η διαπραγμάτευση για την αλλαγή φρουράς στην εταιρία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, θεωρούνταν ο επικρατέστερος να ηγηθεί της ομάδας των "8".
Π.Χ.