Η πορτογαλική Εστορίλ θα αλλάξει χρώματα στις φανέλες της για ένα παιχνίδι για να τιμήσει τη μνήμη του Σένα και την πρώτη του νίκη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την απόφαση να τιμήσουν τη μνήμη του Άιρτον Σένα και την πρώτη του νίκη σε πρωτάθλημα της Formula 1 πήρε η Εστορίλ.
Η πορτογαλική ομάδα έκανε γνωστό ότι στο παιχνίδι της το Μεγάλο Σάββατο, με την Μπράγκα για την 30ή αγωνιστική της πορτογαλικής λίγκας, θα φορέσει φανέλες στα χρώματα της Βραζιλίας
Συγκεκριμένα, η έμπνευση για τις φανέλες αυτές είναι το κράνος του Σένα.
Το Μεγάλο Σάββατο, 19 Απριλίου, συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη νίκη του Σένα, η οποία επετεύχθη στο Εστορίλ το 1985 κάτω από καταρρακτώδη βροχή.
«Η Εστορίλ Πράια αποτίει φόρο τιμής στον άνθρωπο και αθλητή που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά με τρία παγκόσμια πρωταθλήματα στη McLaren και του οποίου η σύνδεση με τον δήμο Κασκαΐς και την Πορτογαλία είναι αδιαμφισβήτητη», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/07 @ 19:40
Ο πρώην Γερμανός οδηγός της Formula 1 βρίσκεται υπό 24ωρη ιατρική παρακολούθηση. Η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή, έπειτα από το τρομακτικό ατύχημά του στις Άλπεις πριν από 12 χρόνια.
15/07 @ 17:22
Ο Κρίστιαν Χόρνερ ζητά αποζημίωση πολλών εκατομμυρίων ευρώ από τη Red Bull, μετά την απόλυσή του.
09/07 @ 13:04
Βόμβα στη Formula 1 με τον Κρίστιαν Χόρνερ να απολύεται από τη Red Bull
06/07 @ 19:47
Μια απερισκεψία του Όσκαρ Πιάστρι με το που έφυγε ένα από τα... μυριάδες SC στο Σίλβερστοουν χάρισε την ιστορική νίκη στον Λάντο Νόρις, που πλησίασε κι άλλο την κορυφή της βαθμολογίας. Δεύτερος ο Αυστραλός, πρώτο βάθρο καριέρας για τον «γερόλυκο» Χούλκενμπεργκ!
05/07 @ 11:52
Σε μία από τις καλύτερες φετινές της Παρασκευές, στο FP1-FP2 του GP Βρετανίας, η Ferrari SF-25 ήταν το πλησιέστερο σε απόδοση μονοθέσιο στη McLaren του Λάντο Νόρις – και ο Λιούις Χάμιλτον δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το υπόλοιπο διήμερο στον αγώνα της πατρίδας του
02/07 @ 14:41
Επικεφαλής ομάδας συνελήφθη στα paddock και τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από τις πίστες της Formula 1.
BEST OF THEMASPORTS