ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μία σημαντική αλλαγή φαίνεται πως ήθελε και εν τέλει, πέτυχε να πραγματοποιήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, με φόντο το δεύτερο παιχνίδι με την Άρσεναλ στον προημιτελικό του Champions League.
Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν; Η «Βασίλισσα» ποντάρει πάρα πολύ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στον κόσμο που θα δώσει δυναμικό παρών, θεωρώντας πως μπορεί να επιτευχθεί η ανατροπή.
Για τον λόγο αυτόν, ζήτησε ειδική «άδεια» από την UEFA, προκειμένου να κλείσει την οροφή του γηπέδου και να εξασφαλίσει καλύτερη ακουστική στο γήπεδο.
Η έγκριση είναι γεγονός, η Ρεάλ Μαδρίτης «κλείνει» το «Μπερναμπέου» και θέλει να «εγκλωβίσει» την Άρσεναλ στο… σπίτι της.
Μένει να δούμε αν αυτό θα έχει αποτέλεσμα, πράγμα που είχε επαναληφθεί και στον ημιτελικό με την Μπάγερν πέρυσι, όπου επικράτησε με 2-1!
Πηγή: england365.gr