«Αν ήμουν στο ΑΠΟΕΛ, θα έκανα ένα μπάτζετ 4-5 εκατομμύρια και θα έπιανα το πρωτάθλημα περπατητός» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν ήμουν στο ΑΠΟΕΛ, θα έκανα ένα μπάτζετ 4-5 εκατομμύρια και θα έπιανα το πρωτάθλημα περπατητός» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ εύκολο είναι για τις ομάδες να απεγκλωβιστούν από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με τον Χριστόφορο Τορναρίτη.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού ρωτήθηκε στη συνέντευξη του στην "Kick off" πως θα διαχειριζόταν μια παρόμοια κατάσταση και δήλωσε τα πιο κατω:

"Πολύ εύκολο. Είναι θέμα στο μυαλό. Είμαι άνθρωπος πρακτικός. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα μου αρέσει να το βάλω μπροστά μου και να το λύσω, χωρίς μεγάλα λόγια. Εγώ αν ήμουν στο ΑΠΟΕΛ τι θα έκαμνα; Θα έκανα ένα μπάτζετ 4-5 εκατομμύρια και να έπιανα το πρωτάθλημα περπατητός. Να ξέρεις ότι ένας παίκτης των 100 χιλιάδων δεν έχει μεγάλη διαφορά με αυτόν που παίρνει 400 χιλιάδες".

Το σχετικό απόσπασμα από το 16:46 μέχρι το 17:52

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ενίσχυση με Μιχαήλ για ΠΑΟΚ

Ενίσχυση με Μιχαήλ για ΠΑΟΚ

Στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Ειρήνη Μιχαήλ, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Ερασιτέχνης.