Ένα ομολογουμένως περίεργο σκηνικό έλαβε χώρα στο τουρνουά της Ρουέν και στο παιχνίδι της Λουά Μπουασόν με την Χάριετ Νταρτ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα ομολογουμένως περίεργο σκηνικό έλαβε χώρα στο Open de Rouen και στο παιχνίδι της Λουά Μπουασόν με την Χάριετ Νταρτ για τον πρώτο γύρο του WTA 250 τουρνουά.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας μικρής διακοπής του αγώνα, η Βρετανίδα τενίστρια, Χάριετ Νταρτ, στράφηκε προς τον ρέφερι της αναμέτρησης και του ζήτησε να πει στην αντίπαλό της να φορέσει αποσμητικό!
Μια ενέργεια που σχολιάστηκε αρνητικά από τους φίλους του τένις στα social media, με πολλούς εξ αυτών να αναφέρουν πως η ενέργειά της αυτή είχε να κάνει με τα νεύρα που είχε, αφού τελικώς, έχασε το παιχνίδι με 2-0 σετ (6-0, 6-3)!
Πηγή: sport-fm.gr
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/10 @ 23:07
Ο Γιανίκ Σίνερ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Στέφανο Τσιτσιπά, επικρατώντας με 2-0 σετ και εξασφαλίζοντας θέση στα ημιτελικά του Six Kings Slam, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
28/09 @ 15:15
Ο Λορέντζο Μουζέτι παραφέρθηκε και έσπευσε να τα... μαζέψει.
08/10 @ 15:50
Με διαφορά… στήθους η Οσεάν Ντοντάν έγραψε τη δική της ιστορία στο τένις, καθώς με έγινε η πρώτη που έκανε προσθετική και επέστρεψε στα κορτ με νέο στυλ!
14/09 @ 10:52
Μεγάλη νίκη ο Μέλιος Ευσταθίου, λύγισε με ανατροπή ο Στυλιανός Χριστοδούλου
13/09 @ 19:13
Το ερώτημα είναι... ένα! Είχε χωρίσει η Μπρουκς Νέιντερ με τον Γιανίκ Σίνερ όταν τα έφτιαξε με τον Κάρλος Αλκαράθ;
12/09 @ 14:08
Εθνικό Κέντρο Τένις : Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου οι πρώτοι δύο αγώνες (17.00)
BEST OF THEMASPORTS