Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Αντρέας Μουσκάλλης. Αποκάλυψε το πως ο ίδιος προσέγγιζε τους παίκτες του και με ποιο τρόπο έβγαζε το 100% του κάθε ποδοσφαιριστή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τιμούρ.
«Ήρθε ο Τιμούρ και τον τρέλαναν να πάει στην ΑΕΚ Αθηνών. Του είπα ήρθα εγώ προπονητής, μείνε να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος, και πας του χρόνου. Για αυτό λέω πολλές φορές, με ακούει ο Θεός. Είχε αρκετά παράπονα ο Τιμούρ. Του λέω πήραν και τον Γκόγκιτς, πήρα και τον Σάμπουριτς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Αρκετά φιλόδοξος ο Τιμούρ και αγαπώ την φιλοδοξία. Είχε λίγα ξεσπάσματα αλλά δεν με ενδιέφεραν τα ξεσπάσματα του. Μια ήττα είχαμε από τον Απόλλωνα και χάσαμε το πρωτάθλημα. Πήγαμε Ευρώπη και ήρθαμε δεύτερη. Του είπα να πας το καλό και με την ευχή μου. Φώναζα στον Τιμούρ, αλλά ύστερα τον φιλούσα. Πήγαινα και χάιδευα τα μαλλιά του. Τότε είχε. Ήμουν πατέρας τους. Αν κερδίσεις αυτό τον τίτλο, είσαι, πατέρας, μητέρας, παιδαγωγός, δεν έχει πρόβλημα θα σου τα δώσουν όλα πίσω».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 46:02 μέχρι το 47:31 και από το 52:42 μέχρι το 53:48:
Η Ομόνοια κοντράρεται απόψε (22:00) στο Stade de la Tuiliere με τη Λωζάνη για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ανάρτηση από την Ανόρθωση η οποία ενημερώνει πως πλέον εκτός από ηλεκτρονικά, πλέον υπάρχει δυνατότητα εισφορών και μέσω μπλοκ, τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα.
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz on tour» της Cablenet ήταν αυτή την φορά ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε για τον πιο δύσκολο αντίπαλο του.
Ήταν θέμα χρόνου για την Ανόρθωση να αρχίσει να... παίρνει τα πάνω της από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Τιμούρ Κετσπάγια, για να μπορεί τουλάχιστον να παίρνει τους βαθμούς με τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες, για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.