Αξέχαστο θα μείνει το φετινό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στον Χρήστο Μουζακίτη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ολυμπιακός σφράγισε την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος με το 1-0 επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», επιστρέφοντας στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από το 2022.
Από τους παίκτες που χάρηκαν ιδιαίτερα αυτήν την επιτυχία των Πειραιωτών είναι αναμφίβολα ο Χρήστος Μουζακίτης. Στην παρθενική του σεζόν στην πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων», ο 18χρονος μέσος ευτύχησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Μάλιστα, σε ανάρτησή του στα social media επισημαίνει: «Ο πρώτος μου τίτλος.. Θα το θυμάμαι για πάντα! Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη».
Στο στόχαστρο της Καϊζεσλάουτερν βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός της Ανόρθωσης Ευαγόρας Χαραλάμπους, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Sky Sports».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 17:28
Η έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που άλλαξε τα πάντα και τα εντυπωσιακά πεπραγμένα του Ολυμπιακού με τον Βάσκο στο τιμόνι.
15/04 @ 15:44
Μετά τον χαμό στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, η ΔΕΑΒ κάλεσε τρεις παίκτες των ερυθρόλευκων, πέντε της Ένωσης και τον Ματίας Αλμέιδα.
15/04 @ 15:42
Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν έχει βγει από το μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο πρώην τεχνικός Παναθηναϊκού – ΑΕΚ έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον έμπειρο μέσο που βρίσκεται ψηλά στο σχέδιο “ελληνοποίησης” του Άρη το οποίο είχε αναλύσει η εκπομπή Box2Box του SPORT24.
15/04 @ 08:24
Ο Μπάμπης Κωστούλας φάνηκε να μπαίνει σε δύο... κοκορομαχίες με Γκατσίνοβιτς και Ρότα, η αλήθεια, ωστόσο, είναι αρκετά διαφορετική...
14/04 @ 22:16
Με έξαλλο τρόπο πανηγύρισαν οι φίλοι του Ολυμπιακού το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που έφερε στην ομάδα το 48ο της πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που γιορτάστηκε με ξέφρενο τρόπο στα αποδυτήρια της ομάδας.
14/04 @ 22:15
Η ΑΕΚ έμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, πράγμα που είχε να συμβεί από τη σεζόν του υποβιβασμού.
BEST OF THEMASPORTS