Themasports teamO Αστέρας Τρίπολης AKTOR υποδέχτηκε τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των αγώνων που οδηγούν στο 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε μία άτυπη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν να πετύχουν σπουδαία ανατροπή. Το τελικό 2-1 φέρνει τους γηπεδούχους σε απόσταση αναπνοής από τον Άρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συναρπαστική αναμέτρηση. Αν και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς, επικρατώντας με 2-1.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αστέρα να απειλεί με τον Καλτσά, από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η συνέχεια ήταν αρκετά διαφορετική, με τους Κρητικούς να κερδίζουν πέναλτι στο 13’. Ο Ανδρούτσος τσίμπησε την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στον Μπάκιτς, να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα.
Οι Αρκάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά τόσο η προσπάθεια του Μπαρτόλο στο 29’ και του Άλβαρεζ στο 30’ δε βρήκαν στόχο. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 35’, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε ό,τι δεν κατάφεραν πριν οι συμπαίκτες του. Με ένα τρομερό σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-1.
Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το… σκηνικό. Πρωταγωνιστής, ο Νίκολας Γιοακίνι στο 49’. Μετά από πολύ όμορφη σέντρα του Καλτσά, ο Αμερικανός ξεμαρκαρίστηκε, και με κεφαλιά έκανε το 2-1. Ο ρυθμός έπεσε και καλές στιγμές έλειψαν από τη συνέχεια της αναμέτρησης με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος.
Αστέρας Τρίπολης AKTOR: Τσιντώτας, Καστάνο, Ντέλι, Αλβάρες, Χουχούμης, Μουνιόθ, Γκονθάλεθ, Χατζηγιοβάνης, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Τζοακίνι
ΟΦΗ: Ναούμοβ, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπυολος, Σίλβα, Μπάκιτς, Ανδρούτσος, Καραχάλιος, Θεοδοσουλάκης, Σενγκέλια, Φούντας
bnsports.gr
Με αφορμή την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων για το έτος 2025, που είναι παράλληλα και η τελευταία πριν το τέλος του πρώτου γύρου, συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις 7-14 μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών και ετοιμάσαμε μία... ειδική βαθμολογία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
12/11 @ 20:35
Η Stoiximan Superleague διέκοπη λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και μετά από 10 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
12/11 @ 20:22
Κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο της σεζόν στην Stoiximan Super League ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δέκα αγωνιστικές έχουν περάσει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι 14 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή έχουν παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής από όσα αναμένεται να μας προσφέρουν μέχρι το τέλος της τον ερχόμενο Μάιο.
12/11 @ 20:04
Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα και πέντε παίκτες του βρίσκονται στα... ραντάρ ομάδων της Super League, αλλά και από το εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr. Ανάμεσα τους και ο 25χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, Γιάννης Κωστή!
12/11 @ 19:50
O Λορέντσο Πιρόλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2028, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.
BEST OF THEMASPORTS